(Poistunut julkaisusta)

Rakennusalan työnjohtaja, pääkaupunkiseutu
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.10.2018

Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin.


Etsimme asiakasyrityksellemme rakennusalan työnjohtajaa pääkaupunkiseudulle.


Asiakasyrityksemme on toiminut uudisrakentamisen maailmassa vuodesta 2010 lähtien. Vuonna 2018 heidän liikevaihto tulee rikkomaan 100 milj. €. Asiakasyrityksemme toimii pääkaupunkiseudulla ja Pirkanmaalla.


Työnjohtajana tehtävänäsi on varmistaa ja valvoa laadukasta ja suunnitelmallista rakentamista. Johdat niin ihmisiä kuin asioita ja varmistat, että työmaa toimii kuten on suunniteltu. Tehtäviisi kuuluu muun muassa työvaihesuunnitelmien laatiminen ja vastuullasi on yksityiskohtien varmistaminen ennen rakentamisen aloittamista. Työmaan johtaminen ja valvonta ovat vastuullasi. Vastaat myös työmaalla pidettävistä palavereista, sekä työturvallisuusasioista. Tarkempi työnkuva räätälöidään tarkemmin kiinnostuksesi mukaiseksi.

Kokemuksesi kertyessä voit saada entistä enemmän vastuuta ja mahdollisuuksia edetä kovaa vauhtia kasvavassa yrityksessä. Asiakkaamme tarjoaa myös kilpailukykyisen palkkauksen ja bonusmallin.


Etsimällämme henkilöllä on rakennusalan koulutustausta (amk/DI), minkä lisäksi katsomme eduksi aiemman työmaakokemuksen esimerkiksi kesätöiden parista tai harjoittelusta. Aikaisempaa työkokemusta tärkeämpää on kuitenkin persoonasi ja intosi päästä kehittymään. Työntekijänä olet ahkera, sosiaalinen ja oma-aloitteinen, etkä pelkää tarttua uusiin haasteisiin. Omaat myös positiivisen ja oppimishaluisen asenteen.


Tehtävä on kokoaikainen ja vakituinen ja aloitusajankohta on neuvoteltavissa. Mikäli olet opintojesi loppuvaiheessa, olemme valmiita joustamaan työajasta. Lisäksi voimme keskustella myös mahdollisista diplomi- tai lopputyön aiheista.

Kyseessä on rekrytointitoimeksianto, eli tehtävään valittu henkilö palkataan suoraan asiakasyritykseemme.


Mikäli koet olevasi etsimämme työntekijä, niin laitathan hakemuksesi sähköisen hakujärjestelmämme kautta osoitteessa www.nordic.fi ja kerro samalla työtaustastasi, osaamisestasi sekä käytettävyydestäsi. Vaihtoehtoisesti voit hakea työpaikkaa lähettämällä vapaamuotoisen hakemuksen ja CV:n sähköpostitse osoitteeseen helsinki@nordic.fi.

Aloitamme haastattelut pikaisella aikataululla, joten jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian.

Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme ja jätä hakemuksesi. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.