(Poistunut julkaisusta)

Rakennusalan työnjohtaja (Kankaanpää)
Click Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.10.2019

Click Henkilöstöpalvelut Oy on Pirkanmaan, Varsinais-Suomen ja Uudenmaan alueilla toimiva suomalainen perheyritys. Tarjoamme laadukkaita henkilöstövuokraus-, rekrytointi- sekä soveltuvuusarviointipalveluita. Toimintamme alkoi keväällä 2008 ja kasvumme on ollut nopeaa. Onnistumisemme taustalla on henkilökuntamme korkea ammattitaito sekä vilpitön tahto löytää oikeat henkilöt oikeisiin tehtäviin.

Click Henkilöstöpalvelut Oy on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys. Lisää tietoa auktorisoinnista on saatavissa osoitteesta hpl.fi/auktorisointi/etusivu. Kaikki avoimet työpaikkamme löytyvät kotisivuiltamme, osoitteesta www.click-hp.fi

Toimeksiantajayrityksemme on rakennusalan luotettava toimija, joka rakentaa niin asuin- kuin toimitilarakennuksia sekä tekevät myös muutostöitä. Toimeksiantajayrityksemme ajatus on tuottaa asiakkaalle luotettavia ja järkeviä ratkaisuja asiakkaiden tarpeiden mukaan. Heidän tavoitteenaan on aina tyytyväinen asiakas.

Haemme suorarekrytointitoimeksiantona toimeksiantajayritykseemme rakennusalan työnjohtajaa vakituisiin tehtäviin. Hakijalla tulee olla kokemusta työnjohtajan tehtävistä sekä valmiutta matkustaa työkohteisiin Tampere, Pori, ja Turku alueilla. Ensimmäinen projekti olisi Kankaanpään läheisyydessä. Työt on mahdollista aloittaa sopimuksen mukaan heti, mutta viimeistään tammikuun 2020 alusta.

Tulevan työnjohtajan tehtäviin kuuluu muun muassa:
-työmaiden valvonta ja aikataulutus
-aliurakoitsijoiden johtaminen ja heidän projektiensa yhteensovittaminen sekä aliurakoitsijoiden
urakkaerien maksukelpoisuuden hyväksyminen työvaiheittain
-työntekijöiden johtaminen ja perehdyttäminen
-projektien aikatauluista huolehtiminen

Hakijalla tulee olla rakennusmestarin, rakennusinsinöörin tai muun vastaava koulutus. Lisäksi hakijalla tulee olla voimassa oleva työturvallisuuskortti sekä Microsoftin perusohjelmien (Excel ja Word) tuntemus. Hakijalla tulee olla myös oma auto, jolla kulku työmaille onnistuu.

Vaikka työnjohtajan työ onkin itsenäistä, tulee hän saamaan toimitusjohtajalta runsaasti tukea työnsä onnistumiseen. Toimitusjohtajalla on runsaasti kokemusta vastaavien projektien läpiviennistä ja tahtoo antaa työnjohtajalle hyvän pohjan työstä suoriutumiseen.

Kiinnostuitko tehtävästä? Haastatteluita käydään jo hakuaikana. Jos tunnistit itsesi, täytä hakemus oheisen linkin kautta. Voit myös lähettää vapaamuotoisen hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen Click Henkilöstöpalvelut Oy:n Kira Haapalalle hakuajan loppuun mennessä. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Lisää sähköpostin otsikoksi "Työnjohtaja". Lisätiedot tehtävästä arkisin klo 8:00-16:00 välisenä aikana antaa Kira Haapala, puh. 050 411 2704.