(Poistunut julkaisusta)

Rakennusalan työnjohdon kouluttaja
Amiedu

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.3.2019

Haemme palvelukseemme

RAKENNUSALAN TYÖNJOHDON KOULUTTAJAA

Kouluttajana vastaat Amiedussa rakennusalan työnjohdolle suunnatusta ammatillisesta koulutuksesta. Valmistelet koulutuksia ja vastaat niiden toteutuksesta, toimit oman osaamisalueesi kouluttajana sekä tuotat tarpeen mukaan koulutusmateriaaleja. Koulutukset toteutetaan pääasiassa Amiedussa, mutta ajoittain myös asiakasyrityksissä. Tehtävässäsi toimit tiimissä pääkouluttajana, joten tehtäviisi kuuluu lisäksi koulutusalan hallintotehtäviä. Vastaat oman sektorisi koulutustarjonnan jatkuvasta kehittämisestä ja olet mukana myös erilaisissa Amiedun kehitysprojekteissa. Tehtävä edellyttää vahvaa työelämäosaamista talonrakennusalalta uudis- tai korjausrakentamisesta. Kokemus rakennusalan henkilöstön asiantuntijakoulutuksista on eduksi.

Odotamme sinulta:

  • Arvostamme erityisesti muutaman vuoden työkokemusta vastaavana työnjohtajana, työpäällikkönä tai työmaainsinöörinä toimimisesta
  • AMK- tai opistotason koulutusta rakennus-, kiinteistö- tai talotekniikka-alalta
  • Arvostamme projektien ohjaustaitoja sekä sopimusosaamista
  • Kokemusta verkostojen kanssa toimimisesta ja hyviä yhteistyötaitoja
  • Opetusalan kokemus on etu, mutta ei välttämätöntä
  • Hyviä vuorovaikutus- ja digitaitoja

Tarjoamme sinulle motivoivan, monipuolisen ja haastavan työn ja näköalapaikan mielenkiintoisessa asiakasympäristössä ja johtavan työelämän kehittäjän palveluksessa. Pääset kehittämään toimintoja aikuis- ja henkilöstökoulutuksen arvostetussa organisaatiossa. Amiedu panostaa henkilöstön osaamisen kehittämiseen ja kannustaa urakehitykseen myös talon sisällä. Henkilöstö kokee työnsä merkitykselliseksi, mikä näkyy työtyytyväisyytenä ja pitkinä työurina. Kouluttajan tehtävä on vakituinen ja alkaa sopimuksen mukaan.

Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen mahdollisimman pian alla olevan linkin tai osoitteen www.talente.fi kautta, kuitenkin viimeistään 24.3.2019. Aloitamme hakemusten käsittelyn jo ennen hakuajan päättymistä. Lisätietoja tehtävästä antaa Amiedun palvelupäällikkö Matti Vesalainen 020 7461 276 ke 13.3.2019 klo 15.00-17.00 tai to 21.3.2019 klo 13.00-15.00, matti.vesalainen@amiedu.fi sekä Talente Consulting Oy:n rekrytointikonsultti Ritva Miikkulainen 0400 430180, ritva.miikkulainen@talente.fi.

piilosanoja: kouluttuja, opettaja, täydennyskoulutus, vastaava työnjohtaja, työpäällikkö, työmaainsinööri, rakennusinsinööri, talotekniikka, kiinteistöala, isännöitsijä, LVI-insinööri, sähköinsinööri