Rakennusalan tuntiopettaja / TREDU
Tampereen kaupunki, Tredu Hervanta 10

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 25.11.2021

Ammatillista etumatkaa - Rohkee, Retee ja Reilu Tredu. Tampereen seudun ammattiopisto Tredu on Suomen toiseksi suurin ammatillisen koulutuksen järjestäjä. Tredu toimii kahdeksan kunnan alueella Pirkanmaalla, palveluita tarjotaan valtakunnallisesti. Tredussa opiskelee vuosittain noin 17 000 nuorta tai aikuista. Henkilöstöä on noin tuhat. Tredu palvelee yrityksiä henkilöstön osaamisen kehittämisessä. Tredu tarjoaa yrityksille mm. täydennyskoulutusta, osaavia työntekijöitä ja opiskelijoita oppisopimuksella ja koulutussopimuksella. Ammatilliseen koulutukseen hakeudutaan sekä jatkuvan haun, että yhteishaun kautta.

Haemme vakinaiseen virkasuhteeseen rakennusalan tuntiopettajaa 1.8.2022 alkaen. Pääasiallinen sijoittumispaikka on Tredun Hervannan toimipiste Tampereella.

Rakennnusalan opettajan tehtäviin kuuluu alan ammatillisten aineiden opetus opetussuunitelman mukaisesti sekä myös työpaikalla tapahtuvan oppimisen näyttöjen suunnittelu, ohjaus ja arviointi sekä opintojen suunnittelu yhdessä opiskelijan ja sidosryhmien kanssa. Opetustehtävä edellyttää erityisen vahvaa tai erikoistunutta käytännön ammattitaitoa rakennusalan konkreettisista työtehtävistä mukaan lukien uudis- ja korjausrakentamisen. Edellytämme myös hyvää perehtyneisyyttä rakennusalan työturvallisuusasioihin ja -määräyksiin. Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää tiimityöskentelytaitoja, joustavuutta, kehittämismyönteistä työotetta, hyviä työelämäyhteyksiä ja innostusta käyttää monipuolisia ohjausmenetelmiä yhteistyössä tiimin ja työelämän kanssa. Tämän lisäksi valitun tulee tulla toimeen erilaisten nuorten ja aikuisten kanssa.

Kelpoisuusehdot määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen 986/1998 § 13 mukaan. Tehtävään kuuluu myös erityisopetuksen antamista, joten edellytämme myös erityisopettajan pätevyyttä. Soveltuva korkeakoulututkinto, opettajaopinnot sekä vähintään kolmen vuoden pituinen käytännön työkokemus opetustehtävän sisältöä vastaavissa tehtävissä. Opetustehtävään voidaan valita henkilö, jolla on soveltuva erikoisammattitutkinto, opettajan pedagogiset opinnot sekä vähintään viiden vuoden pituinen käytännön työkokemus rakennusalalta. Lisäksi tehtävä edellyttää voimassaolevaa B-korttia ja oman auton käyttöä.

Arvostamme laajaa perehtyneisyyttä rakennusalaan, alan työelämän tuntemusta sekä valmiuksia toimia asiakastyökohteissa tai -projektissa. Eduksi katsotaan kokemus ammatillisesta koulutuksesta ja opetuksesta, koulutus- ja oppisopimusjärjestelmien tuntemuksesta sekä Wilma-, Moodle ja Teams oppimisympäristöjen osaamisesta verkko-opetuksessa.

Ennen viran vastaanottamista valitun tulee esittää rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentin mukainen rikosrekisteriote.

Pyydämme, että merkitset hakemukseesi kelpoisuutesi ja liität kopiot kelpoisuuden osoittavista tutkintotodistuksista sähköiseen hakemukseen Kuntarekryyn. Alkuperäiset todistukset katsotaan mahdollisessa haastattelussa.

Lisätietoja tehtävästä antaa koulutuspäällikkö Matti-Pekka Tuomilehto, puh. 0503010483, matti-pekka.tuomilehto@tampere.fi sekä tuntiopettaja Timo Kallio, puh. 0401317318, timo.kallio@tampere.fi.

Hakuaika päättyy 8.12.2021.

Tehtäviä haetaan Kuntarekryssä Hae työpaikkaa -painikkeesta. Ohjeita hakemiseen löydät https://www.tampere.fi/tyo-ja-yrittaminen/meille-toihin.html.
Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 15.00 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.

Lisätietoa hakemisesta saat Monetra Pirkanmaan rekrytointipalveluista puh. 040 806 3184, rekrytointi.pirkanmaa@monetra.fi

On vain yksi Tampere, mutta monta syytä tulla ja jäädä. Tampereen tavoitteena on olla korkean osaamisen kaupunki, arjen ykkönen ja vetovoimainen elämyskaupunki. Olemme kompaktin kokoinen kaupunki, jossa tykätään työskennellä, asua ja opiskella. Tehtävämme on varmistaa, että palvelut ovat sujuvia, liikkuminen helppoa ja vapaa-ajan mahdollisuudet monipuolisia. Tarjoamme sinulle Tampereen kaupungilla vakaan työpaikan vastuullisessa ympäristössä sekä monipuoliset työsuhde-edut. Tule osaksi monialaista osaajajoukkoamme tekemään yhteiskunnallisesti merkittävää työtä kaupunkilaisten hyväksi. Tule Tampereen tekijäksi!

Tampereen kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja tehtävästä antaa koulutuspäällikkö Matti-Pekka Tuomilehto, puh. 0503010483, matti-pekka.tuomilehto@tampere.fi sekä tuntiopettaja Timo Kallio, puh. 0401317318, timo.kallio@tampere.fi.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1523229
  • Tehtäväalue: Koulutus ja opetus
  • Työsuhde: Vakinainen virka
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Tampere, Pirkanmaa, Tampere