Rakennusalan tuntiopettaja / Tredu
Tredu Ammatillinen koulutus, Tredu Hervanta 10

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 11.10.2021

Ammatillista etumatkaa - Rohkee, Retee ja Reilu Tredu. Tampereen seudun ammattiopisto Tredu on Suomen toiseksi suurin ammatillisen koulutuksen järjestäjä. Tredu toimii kahdeksan kunnan alueella Pirkanmaalla, palveluita tarjotaan valtakunnallisesti. Tredussa opiskelee vuosittain noin 17 000 nuorta tai aikuista. Henkilöstöä on noin tuhat. Tredu palvelee yrityksiä henkilöstön osaamisen kehittämisessä. Tredu tarjoaa yrityksille mm. täydennyskoulutusta, osaavia työntekijöitä ja opiskelijoita oppisopimuksella ja koulutussopimuksella. Ammatilliseen koulutukseen hakeudutaan sekä jatkuvan haun että yhteishaun kautta.

Haemme rakennusalan tuntiopettajaa Treduun määräaikaiseen virkasuhteeseen ajalle 3.1. - 31.12.2022. Pääasiallinen sijoittumispaikka on Tredun Hervannan toimipiste Tampereella.

Rakennusalan opettajan tehtäviin kuuluu alan ammatillisten aineiden opetus opetussuunnitelman mukaisesti kehittämismyönteisellä työotteella. Lisäksi opettajan tehtäviin kuuluu työpaikalla tapahtuvan oppimisen näyttöjen suunnittelu, ohjaus ja arviointi sekä opintojen suunnittelu yhdessä opiskelijan ja sidosryhmien kanssa monipuolisia ohjausmenetelmiä ja erilaisia oppimisympäristöjä hyödyntäen. Hakijalta toivomme perehtyneisyyttä uudis- ja korjausrakentamiseen, alan työelämän tuntemusta sekä valmiuksia toimia asiakastyökohteissa ja -projektissa. Tehtävän menestyksellinen hoito vaatii hyviä työelämäyhteyksiä, vuorovaikutustaitoja sekä kykyä tulla toimeen erilaisten opiskelijoiden kanssa.

Kelpoisuusehdot määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen 986/1998 § 13 mukaan.
Mikäli kelpoisia hakijoita ei ole, opetustehtävään voidaan valita henkilö, jolla on soveltuva erikoisammattitutkinto, opettajan pedagogiset opinnot sekä vahva käytännön työkokemus rakennusalalta.

Tehtävän hoitamiseen tarvitaan B-ajokortti ja mahdollisuus oman auton käyttöön työtehtävissä.

Eduksi katsotaan laaja-alainen rakennusalan käytännön työkokemus, työturvallisuuskorttikouluttajan pätevyys sekä asbestitöiden näyttöjen vastaanotto-oikeudet. Lisäksi eduksi katsotaan Wilman ja Moodlen käyttökokemus.

Ennen viran vastaanottamista valitun tulee esittää rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentin mukainen rikosrekisteriote.

Pyydämme, että kirjaat hakemukseesi kelpoisuutesi ja liität kopiot kelpoisuuden osoittavista tutkintotodistuksista sähköiseen hakemukseen Kuntarekryyn.

Lisätietoja tehtävästä antavat koulutuspäällikkö Matti-Pekka Tuomilehto, puh. 050 301 0483 ja tuntiopettaja Timo Kallio, puh. 040 131 7318. Sähköpostit ovat muotoa etunimi.sukunimi@tampere.fi.

Hakuaika päättyy 26.10.2021.

Tehtäviä haetaan Kuntarekryssä Hae työpaikkaa -painikkeesta. Ohjeita hakemiseen löydät https://www.tampere.fi/tyo-ja-yrittaminen/meille-toihin.html.

Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 15.00 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.

Lisätietoa hakemisesta saat Monetra Pirkanmaan rekrytointipalveluista puh. 040 806 3184, rekrytointi.pirkanmaa@monetra.fi.

On vain yksi Tampere, mutta monta syytä tulla ja jäädä. Tampereen tavoitteena on olla korkean osaamisen kaupunki, arjen ykkönen ja vetovoimainen elämyskaupunki. Olemme kompaktin kokoinen kaupunki, jossa tykätään työskennellä, asua ja opiskella. Tehtävämme on varmistaa, että palvelut ovat sujuvia, liikkuminen helppoa ja vapaa-ajan mahdollisuudet monipuolisia. Tarjoamme sinulle Tampereen kaupungilla vakaan työpaikan vastuullisessa ympäristössä sekä monipuoliset työsuhde-edut. Tule osaksi monialaista osaajajoukkoamme tekemään yhteiskunnallisesti merkittävää työtä kaupunkilaisten hyväksi. Tule Tampereen tekijäksi!

Tampereen kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja tehtävästä antavat koulutuspäällikkö Matti-Pekka Tuomilehto, puh. 050 301 0483 ja tuntiopettaja Timo Kallio, puh. 040 131 7318. Sähköpostit ovat muotoa etunimi.sukunimi@tampere.fi.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot