(Poistunut julkaisusta)

Rakennusalan töitä
Värväämö

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.10.2019

Rakennusalan töistä kiinnostunut!

Onko vaikeuksia päästä haastatteluun? Eikö hakemuksien täyttäminen nappaa?

Nyt olisi mahdollisuus päästä suoraan rekrytoijien pakeille rimpauttamalla alaovella ovikelloa ja kävelemällä ovesta sisään, eikä tartte edes ilmoittautua etukäteen. Pidämme AVOIMET OVET Värväämön Oulun toimistolla osoitteessa Isokatu 8 A, 2. krs, ti 29.10. klo 12-15 ja pe 1.11. klo 9-11. 

Mitenkö töihin sitten oikein pääsee ja vielä vuokrafirman kautta? No tässäpä vähän meidän tavasta toimia. Me ollaan vuokrafirma, mutta meillä Oulussa kaikki toimiston henkilöstö on raksa-alalla tehnyt töitä ihan oikeasti. Ei siis tarvitse jännittää, kun tulet käymään juttusilla. Kahvit meillä juodaan ja jutellaan siinä samalla osaamiset ylös. Me ei oikein osata pukeutua ravattiin, eikä pikkutakkeihin, mutta jos sinä tykkäät niihin pukeutua, niin meille se on ihan ok. Jutustelun jälkeen sovitaan aika, mihin mennessä ilmotellaan jatkosta, jos yhteistyötä voidaan alkaa tekemään. Tässä välissä me kysellään vähän palautetta edellisiltä työnantajiltasi, mikäli se sinulle passaa. Jos osaaminen ja asenne sopii työpaikkaan, niin sovitaan pikaisesti töiden aloitus työmaalle ja varusteiden haku/perehdytys toimistollemme. Siitäpä hommat lähtee liikkeelle. Jatkossa toimiston porukka jeesaa minkä osaa kaikessa missä pystyy ja sinun osuus on tehdä työtä työmaalla. Työmaalla sinua ohjaa työmaanjohto ja me touhutaan taustalla tukena. Värväämön edut sinulla on käytössäsi heti, kun työt alkavat. Meille työntekijät ovat kaiken keskiössä.

Jos toimihenkilötehtävät on enemmän sun juttu, niin olemmepa valmistautuneet myös kertomaan tarkemmin meidän Värväämö Agentti -suorarekrytointipalvelusta. Värväämö agentti kääntää alan työnhaun päälaelleen. Kuuntelemme uratoiveesi, kartoitamme osaamisesi ja etsimme kiinnostavimmat työpaikat. Toimimme kuin agenttitoimisto – siis ihan niin kuin leffatähdillä.

Ps. jos nämä annetut ajat eivät sovi sinulle, niin käyppä porisemassa meidän chattibotin kanssa osoitteessa www.varvaamo.fi. Se kyselee sulta pari helppoa kysymystä ja pyytää jättämään yhteystietosi. Silloin me ollaan yhteyksissä pikapuoliin ja jututetaan sua alkuun puhelimitse. Eikä tartte tehdä asiasta niinkään vaikeaa, aina voit olla meihin myös suoraan yhteyksissä soittamalla Jounille 0400 904 349 tai Johannalle 050 3592 999 tai sähköpostilla jouni.palosaari@varvaamo.fi tai johanna@varvaamo.fi

Värväämön Oulun seudun avoimet työpaikat: https://varvaamo.fi/?oulu-ja-pohjanmaa


Värväämö on henkilöstöpalvelufirma, josta löydät rakennusalan ja teollisuuden työpaikat. Viime vuonna työllistimme 1000 värväämöläistä ja 100 osaajaa löysi kauttamme vakituisen työpaikan. Me halutaan, että Värväämö on maailman paras ja inhimillisin työnantaja – halutaan tuntea ihmisemme ja jeesataan aina tarvittaessa. Lue lisää: www.varvaamo.fi

Värväämö – Kovimmat duunit. Pehmeimmät arvot.