(Poistunut julkaisusta)

Rakennusalan toimihenkilöt
Temp-Team Finland Oy, TAMPERE

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.5.2020

Yritysesittely

TEMP-TEAM Finland Oy on osa JuhlerGroup-konsernia, joka on välittänyt työntekijöitä eri toimialoille jo vuodesta 1979. Konserni on yksi pohjoismaiden suurimmista henkilöstöpalvelualan yrityksistä. Suomessa TEMP-TEAM Finlandin palveluvalikoimaan kuuluu rekrytointien ja työvoimavuokrauksen lisäksi henkilöarvioinnit, työnhakuvalmennus sekä suorahaut. Auktorisoituna henkilöstöpalveluyrityksenä noudatamme alan eettisiä toimintaperiaatteita.
 

Työnkuvaus

RAKENNUSALAN TOIMIHENKILÖT

Me Temp-Team Finlandilla kartoitamme koronatilanteesta huolimatta aktiivisesti rakennusalan tulevia mahdollisuuksia niin kokeneille konkareille kuin uusille tekijöillekin. Käymme jatkuvaa keskustelua alan asiakkaidemme kanssa ja pyrimme yhdistämään työt ja tekijät. Lähetä siis ansioluettelosi meille, niin otamme yhteyttä lupaavan tehtävän tullessa vastaan.

Oletko rakennusalan rivakka ja järjestelmällinen osaaja? Onko tavoitteenasi työllistyä seuraavaksi vaikkapa rakennusinsinöörin, työnjohtajan, hankinta- tai laskentainsinöörin, rakennusmestarin tai työmaainsinöörin nimikkeellä? Mikäli vastauksesi on kyllä ja asenteesi on kohdillaan, kuulemme mielellämme lisää!

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi järjestelmäämme ja kerro samassa palkkatoiveesi. Otamme yhteyttä sopivien mahdollisuuksien tullessa vastaan. Tietosuoja-asetuksen puitteissa emme voi vastaanottaa hakemuksia sähköpostitse, vaan ainoastaan järjestelmän kautta saapuneet hakemukset huomioidaan tehtäviä täytettäessä.