(Poistunut julkaisusta)

Rakennusalan tekijöitä Ylä-Kainuuseen
Rekrytointipalvelu Sihti Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.4.2020

Etsinnässä on Ylä-Kainuun alueelle RAKENNUSALAN tekijöitä erilaisiin työtehtäviin.

Työtehtäviäsi voivat olla esimerkiksi avustavat rakennustyöt, siivous, raivaus, roudaus ja muut rakennustyömaan aputyöt. Etsimme myös alan ammattilaisia kuten rakennusmiehiä, timpureita ja kirvesmiehiä. Alan koulutus ja aikaisempi kokemus vastaavista tehtävistä on eduksi, mutta ei välttämätön. Kaikki työntekijät saavat perehdytyksen tehtäviinsä. Edellytämme hakijoilta voimassa olevaa työturvallisuuskorttia. Ajokortin katsomme eduksi. Työt alkavat viimeistään touko-kesäkuun aikana.

Sihdillä me palvelemme kymmeniä rakennusalan yrityksiä Kainuussa ja lähialueilla. Työskentelemällä Sihdillä avaat ovia useisiin rakennusalan yrityksiin ja kauttamme sinulla on mahdollisuus työllistyä rakennusalan ammattitehtäviin!

Hae jo tänään, niin voit päästä työskentelemään hyvään ja osaavaan porukkaan nopeallakin aikataululla. Hyvälle tekijälle on töitä tarjolla pidemmäksikin aikaa!

Rekrytointipalvelu Sihti on henkilöstöpalvelualan kasvuvoimainen ammattilainen ja toimii osana Adecco-konsernia. Tavoitteenamme on kulkea henkilöstöpalveluiden etulinjassa ja olla alan pätevin pelaaja. Tähtäämme todellisiin täysosumiin!

Lisätietoja antaa:
Rekrytointipalvelu Sihti

Markus Kilpeläinen
050 444 4495
markus.kilpelainen@sihti.fi

Paavo Haverinen
050 444 4482
paavo.haverinen@sihti.fi