(Poistunut julkaisusta)

Rakennusalan taitureita Iisalmeen
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.6.2018

Oletko uusia haasteita kaipaava rakennusalan ammattilainen? Haluatko jo päästä ottamaan työssäsi vastuuta? Tervetuloa Personalhusetille!


Etsimme nyt motivoituneita ja kokeneita RAKENNUSALAN AMMATTILAISIA Iisalmeen.

Työtehtävät sisältävät teollisuuden laitoksen purku - ja rakennustehtäviä, kuten katon sekä seinien rakentamista. Työtä tehdään arkisin 7-15.30 välillä. Iisalmessa on tarvitseville majoitusmahdollisuus. Tämän projektin jälkeen olisi mahdollisuus päästä kiinni pidempiaikaiseenkin rakennustyöhön, jossa töitä riittää osaavalle työntekijälle!

Arvostamme työntekijässä omatoimisuutta, vastuullisuutta ja ripeyttä rakennusalalle. Työ vaatii aiempaa osaamista, joten onhan sinulle kertynyt jo kokemusta rakennustehtävistä ja kykenet täten itsenäiseenkin työhön? Koulutuksesta on myös hyötyä, mutta tärkeintä on käytännön osaaminen. Pidäthän myös tiimityöskentelystä. Työkavereina sinulla tulee olemaan Personalhusetin mukavia ja ammattitaitoisia rakennusalan tekijöitä! Työturvallisuuskortti on välttämätön. 

Olisitko sinä meidän uusi työntekijä? Haluatko liittyä rakennusalan ammattilaisten joukkoon? Jätä tietosi oheisen linkin kautta mahdollisimman pian. Voit liittää mukaan CV:si, jossa kerrot aikaisemmasta työkokemuksestasi ja osaamisestasi. Mielellämme kuulemme millaisista rakennustöistä sinulla on jo kokemusta! Hakemuksia käsitellään jo hakuajalla ja työt alkavat mahdollisimman pian.


Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen: autamme rakentamaan menestystarinoita ja olemme aidosti läsnä. Kattavat työntekijäprofiilit sekä työssä tarvittavien taitojen arviointi varmistavat, että oikea osaaja ja oikea työ kohtaavat. Me Personalhusetilla teemme arjesta sujuvaa ja lunastamme lupaukset joka kerta.