(Poistunut julkaisusta)

Rakennusalan sekatyöntekijä
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.2.2020

Oletko oma-aloitteinen ja hyvä tiimityöskentelijä, jolla on monipuolista kokemusta rakennusalalta? Jos vastasit näihin kyllä, tämä työ on juuri sinua varten!

Etsimme asiakasyrityksellemme monitaitoisia rakennusalan sekatyöntekijöitä Nurmijärvellä sijaitsevaan kohteeseen. Työ pitää sisällään vaihtelevia ja monipuolisia rakennustyöntekijän töitä uudisrakennuskohteissa. 

Tehtävässä menestyminen edellyttää:
Hakemamme henkilö pystyy toimimaan oma-aloitteisesti monipuolisissa rakennustöissä, mutta työskentelee sujuvasti myös tiimissä. Rakennusalan koulutus on plussaa, mutta arvostamme myös kokemuksen kautta hankittua osaamista. Edellytämme suomen kielen osaamista vähintään ymmärryksen tasolla sekä voimassa olevaa työturvallisuuskorttia. Sinulta tulisi löytyä myös omat käsityökalut, hyvä asenne sekä korkea työmoraali. Auton käyttömahdollisuus katsotaan hakijan eduksi, sillä meillä on työmaita ympäri Uuttamaata.  

Tarjoamme sinulle:
Tarjoamme sinulle rakennusalan työehtosopimuksen mukaisen palkkauksen kokemuksesi mukaan. Lisäksi saat meiltä laadukkaat työvaatteet. Saat menestymisesi tueksi ammattitaitoisen HR-tiimin ja aidosti välittävää, yksilöllistä palvelua. Kyseessä on keikkatyö, mutta työkeikat voivat olla hyvinkin pitkiä ja hyvällä työntekijällä on mahdollisuus työllistyä asiakasyritykseen!  

Työt alkavat sopimuksen mukaan keväällä 2020. Laita rohkeasti hakemusta tulemaan jo tänään!

Lisätietoja tarvittaessa:
HR-koordinaattori Nenna Rissanen
nenna.rissanen@workpower.fi

Avainsanat: rakennusala, rakennustyöntekijä, rakennusmies, sekatyöntekijä, Nurmijärvi