(Poistunut julkaisusta)

Rakennusalan sekatyöntekijä
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.2.2020

Oletko oma-aloitteinen, hyvä tiimityöskentelijä ja sinulla on monipuolista kokemusta rakennusalalta? Jos vastasit näihin kyllä, tämä työ on juuri sinua varten!

Etsimme asiakasyrityksellemme monitaitoisia rakennusalan sekatyöntekijöitä Nurmijärvellä sijaitsevaan työkohteeseen. Tehtävässä pääset työskentelemään niin sisätiloissa kuin myös ulkona.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:
Hakemamme henkilö pystyy toimimaan oma-aloitteisesti monipuolisissa rakennustöissä, mutta työskentelee tehokkaasti myös tiimissä. Rakennusalan koulutus on plussaa, mutta arvostamme myös kokemuksen kautta hankittua ammattitaitoa. Edellytämme suomen kielen osaamista vähintään ymmärryksen tasolla työturvallisuusohjeiden ymmärtämiseksi ja voimassa olevaa työturvallisuuskorttia. Sinulta tulisi löytyä myös omat käsityökalut, hyvä asenne sekä korkea työmoraali. Auton käyttömahdollisuus katsotaan hakijan eduksi. 

Tarjoamme sinulle:
Tarjoamme sinulle TES:in mukaisen palkkauksen kokemuksesi mukaan sekä mukavan ja osaavan tiimin tuen asiakasyrityksessä menestymisesi tueksi. Työkeikat voivat olla hyvinkin pitkiä ja hyvällä työntekijällä on mahdollisuus työllistyä suoraan asiakasyrityksen palkkalistoille. Saat käyttöösi laadukkaat työvaatteet koko työsuhteesi ajalle. Meillä työskennellessäsi saat aidosti välittävää ja henkilökohtaista HR-tiimin palvelua. Meille on sydämen asia siivittää juuri sinut urallasi eteenpäin. 

Työt alkavat sopimuksen mukaan, joten jätäthän hakemuksesi pian!

Lisätietoja tarvittaessa:
HR-koordinaattori Janita Orpana
janita.orpana@workpower.fi

Avainsanat: rakennusala, sekatyöntekijä, kokoaikatyö, Nurmijärvi