(Poistunut julkaisusta)

Rakennusalan sekatyöntekijä
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.1.2020

Oletko oma-aloitteinen, hyvä tiimityöskentelijä ja omaat monipuolista kokemusta rakennusalalta? Jos vastasit näihin kyllä, tämä työ on juuri sinua varten!

Etsimme asiakasyrityksellemme monitaitoisia rakennusalan sekatyöntekijöitä Nurmijärvellä sijaitsevaan kohteeseen. Tehtävässä pääset työskentelemään niin sisätiloissa kuin myös ulkona.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:
Hakemamme henkilö pystyy toimimaan oma-aloitteisesti monipuolisissa rakennustöissä, mutta työskentelee tehokkaasti myös tiimissä. Rakennusalan koulutus on plussaa, mutta arvostamme myös kokemuksen kautta hankittua ammattitaitoa. Edellytämme suomenkielen osaamista vähintään ymmärryksen tasolla ja voimassa olevaa työturvallisuuskorttia. Sinulta tulisi löytyä myös omat käsityökalut, hyvä asenne sekä korkea työmoraali. Auton käyttömahdollisuus katsotaan hakijan eduksi. 

Tarjoamme sinulle:
Tarjoamme sinulle kilpailukykyisen palkkauksen sekä mukavan ja osaavan tiimin asiakasyrityksemme parissa. Työkeikat voivat olla hyvinkin pitkiä ja hyvällä työntekijällä on mahdollisuus työllistyä asiakasyritykseen. Saat menestymisesi tueksi ammattitaitoisen HR-tiimin ja aidosti välittävää, yksilöllistä palvelua. 

Työt alkavat sopimuksen mukaan, joten jätäthän hakemuksesi pian!

Lisätietoja tarvittaessa:
HR-koordinaattori Janita Orpana
janita.orpana@workpower.fi

Avainsanat: rakennusala, sekatyöntekijä, kokoaikatyö, Nurmijärvi