Rakennusalan sekatyöntekijä
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.1.2020

Oletko oma-aloitteinen, hyvä tiimityöskentelijä ja omaat monipuolista kokemusta rakennusalalta? Jos vastasit näihin kyllä, tämä työ on juuri sinua varten!

Etsimme asiakasyrityksellemme monitaitoisia rakennusalan sekatyöntekijöitä pääkaupunkiseudulla sijaitseviin saneerauskohteisiin. Työmaat ovat pääsääntöisesti kerrostalokohteita. Tehtävässä pääset työskentelemään niin sisätiloissa kuin myös ulkona. Aloitus on sopimuksen mukaan heti oikeiden tekijöiden löydyttyä.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:
Hakemamme henkilö pystyy toimimaan oma-aloitteisesti monipuolisissa rakennustöissä, mutta työskentelee tehokkaasti myös tiimissä. Rakennusalan koulutus on plussaa, mutta arvostamme myös kokemuksen kautta hankittua ammattitaitoa. Edellytämme rakennuspiirustusten lukutaitoa sekä voimassa olevaa työturvallisuuskorttia. Sinulta tulisi löytyä myös omat käsityökalut, hyvä asenne sekä korkea työmoraali. Auton käyttömahdollisuus on suotavaa, sillä se helpottaa työmaalta toiselle siirtymistä.

Tarjoamme sinulle:
Tarjoamme sinulle kilpailukykyisen palkkauksen, mukavan ja osaavan tiimin sekä laadukkaat työvarusteet. Hyvällä työntekijällä on mahdollisuus työllistyä asiakasyritykseen!

Työt alkavat sopimuksen mukaan nopeahkolla aikataululla, joten jätäthän hakemuksesi jo tänään!

Lisätietoja tarvittaessa:
HR-koordinaattori Janita Orpana
janita.orpana@workpower.fi

Avainsanat: rakennusala, rakennustyöntekijä, sekatyöntekijä, saneeraustyö, kokoaikatyö, pääkaupunkiseutu, Helsinki, Espoo, Vantaa

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1321099
  • Tehtäväalue: Suunnittelu, Tekniikka, Rakennusala
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 29.1.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Espoo, Helsinki, Vantaa, Espoo, Helsinki, Kauniainen, Vantaa