(Poistunut julkaisusta)

Rakennusalan sekatyöntekijä
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.6.2019

Oletko oma-aloitteinen, hyvä tiimityöskentelijä ja omaat monipuolista kokemusta rakennusalalta? Jos vastasit näihin kyllä, tämä työ on juuri sinua varten!

Etsimme asiakasyrityksellemme monitaitoisia rakennusalan sekatyöntekijöitä pääkaupunkiseudulla sijaitseviin saneerauskohteisiin. Työmaat ovat pääsääntöisesti kerrostalokohteita. Tehtävässä pääset työskentelemään niin sisätiloissa kuin myös ulkona. Aloitus on sopimuksen mukaan heti oikeiden tekijöiden löydyttyä.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:
Hakemamme henkilö pystyy toimimaan oma-aloitteisesti monipuolisissa rakennustöissä, mutta työskentelee tehokkaasti myös tiimissä. Rakennusalan koulutus on plussaa, mutta arvostamme myös kokemuksen kautta hankittua ammattitaitoa. Edellytämme rakennuspiirustusten lukutaitoa sekä voimassa olevaa työturvallisuuskorttia. Sinulta tulisi löytyä myös omat käsityökalut, hyvä asenne sekä korkea työmoraali. Auton käyttömahdollisuus on suotavaa, sillä se helpottaa työmaalta toiselle siirtymistä.

Tarjoamme sinulle:
Tarjoamme sinulle kilpailukykyisen palkkauksen sekä mukavan ja osaavan tiimin. Asiakkaallamme on useita saneerauskohteita pääkaupunkiseudulla, joten työkeikat ovat monipuolisia ja voivat olla hyvinkin pitkiä. Hyvällä työntekijällä on mahdollisuus työllistyä asiakasyritykseen!

Työt alkavat sopimuksen mukaan nopeahkolla aikataululla, joten jätäthän hakemuksesi pian!

Lisätietoja tarvittaessa:
HR-koordinaattori Pipsa Paalama-Ernvall
pipsa.paalama-ernvall@workpower.fi

Avainsanat: rakennusala, sekatyöntekijä, saneeraustyö, kokoaikatyö, pääkaupunkiseutu