(Poistunut julkaisusta)

Rakennusalan sekatyöntekijä
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.12.2018

Olemme aidosti välittävin vuodesta 2003 toiminut rekrytointialan yritys. Työllistimme viime vuonna yli 2000 henkilöä ja suuri joukko hakijoita sai kauttamme uusia työmahdollisuuksia. Miksi valita meidät työnantajaksesi? Olemme kotimainen ja vakavarainen yritys. Kauttamme voit rekrytoitua suoraan asiakasyritykseen tai työllistyä vuokrauksen kautta. Jokainen työntekijä on meille arvokas voimavara. Liity joukkoomme ja hae meille nyt.

Etsimme asiakasyrityksellemme monitaitoisia rakennusalan sekatyöntekijöitä Pk-seudulla sijaitseviin saneerauskohteisiin. Työmaat ovat pääsääntöisesti kerrostalokohteita. Tehtävässä pääset saneeraamaan asunnon kaikkia tiloja kuten kylpyhuoneita, keittiöitä, makuuhuoneita ja olohuoneita. Aloitus on sopimuksen mukaan heti oikeiden tekijöiden löydyttyä.

Hakemamme henkilö pystyy toimimaan oma-aloitteisesti monipuolisissa rakennustöissä sekä osaa toimia myös tiimissä. Rakennusalan koulutus on plussaa, mutta arvostamme myös kokemuksen avulla hankittua ammattitaitoa. Edellytämme rakennuspiirustusten lukutaitoa sekä voimassa olevaa työturvallisuuskorttia. Sinulta tulisi löytyä myös omia työkaluja, nöyrää asennetta sekä korkea työmoraali. Auton käyttömahdollisuus on suotavaa, sillä se helpottaa työmaalta toiselle siirtymistä.

Tarjoamme sinulle kilpailukykyisen palkkauksen sekä mukavan ja osaavan tiimin. Asiakkaallamme on useita saneerauskohteita pääkaupunkiseudulla, joten työkeikat voivat olla hyvinkin pitkiä ja sinulla on mahdollisuus työllistyä asiakasyrityksen kirjoille.

Työt alkavat sopimuksen mukaan nopeahkolla aikataululla, joten jätäthän hakemuksesi pikaisesti!

Lisätietoja tarvittaessa:

HR-koordinaattori Maria Pelkonen, maria.pelkonen@workpower.fi

Avainsanat: rakennusala, sekatyöntekijä, saneeraustyö, kokoaikatyö, pääkaupunkiseutu