(Poistunut julkaisusta)

Rakennusalan rekrytointikonsultti
Maximus Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.11.2018

Maximus Oy on rakennusalaan keskittynyt johtava henkilöstöpalveluyritys. Olemme tuottaneet henkilöstöratkaisuja rakennusalan yrityksille jo vuodesta 2001 lähtien. Toimipisteemme sijaitsevat Espoossa ja Tampereella.

Työllistämme päivittäin yli 300 henkilöä. Vakiintunut ja pitkäaikainen asiakaskuntamme koostuu yli 200 rakennusalan yrityksestä, joilla on lukuisia työpaikkoja eri ammattikunnan osaajille aina rakennusapumiehistä työnjohtajiin. Liikevaihtomme oli vuonna 2017 yli 13 miljoonaa euroa.

 

Liiketoimintamme edelleen kasvaessa etsimme energiseen joukkoomme Espoon toimipisteeseemme

RAKENNUSALAN REKRYTOINTIKONSULTTIA

Maximus tarjoaa rakennusalan asiakkailleen ammattitaitoista henkilöstöä, jonka osaamisen ja ammattitaidon varmistamisessa rekrytoijillamme on merkittävä rooli. Rekrytointikonsulttimme päivä koostuu haastatteluista, työpaikkailmoitusten ja uusien työsopimusten laatimisesta, työntekijöiden varustelusta sekä puhelintyöskentelystä. Tehtäväsi on haastatteluilla luoda riittävän analyyttinen kuva hakijoittemme osaamisesta. Yhteistyössä myyntitiimimme kanssa varmistamme, että asiakkaan ja työntekijän toiveet sekä osaaminen kohtaavat.

Tehtävän menestyksekäs hoitaminen ei välttämättä vaadi aiempaa kokemusta rekrytoijan tehtävistä. Työkokemus rakennusalalta on eduksi. Tärkeintä on kykysi tunnistaa hakijoiden osaaminen ja motivaatio. Työ on ajoittain hyvin hektistä, joten onnistuminen edellyttää erittäin hyvää paineen- ja rutiininsietokykyä sekä kykyä priorisoida ja toimia oma-aloitteisesti. Suomen kielen suullinen ja kirjallinen taitosi on hyvä. Muu kielitaito on suureksi eduksi.

Tarjoamme sinulle monipuolisia rekrytoinnin tehtäviä, hyvän perehdytyksen työhösi ja hyvähenkisen työympäristön.

Katso lisää Maximuksesta www.maximus.fi . Lisätietoja tehtävästä antaa Mari Sala, puh. 050 307 3798. Lähetä hakemuksesi ja CV:si 10.12. mennessä osoitteeseen mari.sala@maximus.fi .