(Poistunut julkaisusta)

Rakennusalan rekrytointi- ja hr-harjoittelija / kesätyöntekijä
Barona Pohjanmaa Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.3.2019

Haluatko yhdistää työssäsi asiakaslähtöisyyden ja ihmisten kanssa työskentelyn? Oletko sinä meidän seuraava rakennusalan HR-talentti?
Haemme nyt Seinäjoen toimistollemme harjoittelijaa & kesätyöntekijää rakennustoimialallemme henkilöstö- ja rekrytointitehtäviin.

Työtehtävät pitävät sisällään työntekijöiden rekrytointiprosessin eri vaiheita, kuten työpaikkailmoitusten laadintaa, hakemusten vastaanottoa ja käsittelyä, haastatteluaikojen sopimista, haastatteluihin osallistumista, ehdokasvalintaa, referenssitarkistuksia sekä työsopimusten tekoa. Tarkempi työnkuva muotoutuu ja kehittyy kykyjesi ja halujesi mukaan.

Toivomme sinulta:

  • Kiinnostusta alaa ja henkilöstöasioita kohtaan
  • Oma-aloitteisuutta, joustavuutta ja vastuuntuntoisuutta
  • Hyvää ihmistuntemusta ja sosiaalista luonnetta
  • Todellista halua kehittyä ja menestyä omassa työssä
  • Eduksi katsomme, jos sinulla on kokemusta rakennus– tai muusta tekniikan alasta esimerkiksi aikaisempien kesätöiden myötä.

Tarjoamme erittäin mielenkiintoisen harjoittelujakson sekä kesätyöpaikan menestyvässä ja alansa johtavassa yrityksessä sekä mahdollisuuden kasvaa alan huippuosaajaksi. Pääset tutustumaan näköalapaikalta Suomen yrityksiin, opit paljon työehtosopimuksista ja työlainsäädännöstä sekä valmistaudut työelämän haasteisiin käytännön kokemusta kartuttaen. Meillä tehdään töitä nuorekkaassa työporukassa ja tiiminä; autamme ja kannustamme toisiamme sekä samalla vaadimme toisiltamme saman kuin itseltämme.

Pystyt kokonaisvaltaisesti itse vaikuttamaan työhösi - työaikoihin sekä työnkuvaasi.

Viihdyt ja pärjäät meillä, jos heittäydyt rohkeasti mukaan, uuden oppimisen asenteella.

Työt alkavat jo keväällä palkattomana harjoitteluna ja mikäli menestyt tehtävässäsi, kesällä töitä on tarjolla täyspäiväisesti. Työpisteesi on pääosin Seinäjoella, mutta erityisesti työsuhteen alussa ja kesäkuukausina töihin koulutusta voi olla myös Vaasassa, Kokkolassa ja Helsingissä.

Vastaavassa roolissa aiempina kesinä työskennelleet ovat jatkaneet osa-aikaisena myös syksyllä ja talvella sekä ottaneet seuraavana kesänä entistä vastuullisempaa roolia työssään. Toivomme että olet kiinnostunut jatkamaan työskentelyä myös kesän jälkeen - mielellään jopa vuoden 2020 kesään asti.

Lisätietoja työtehtävästä antaa Barona Pohjanmaa Oy:n rakennustoimialan yhteyspäällikkö Topias Kallio arkisin kello 8:00-16:00 numerosta 050 324 1165.