(Poistunut julkaisusta)

Rakennusalan rekrytoija Maximukselle
Maximus Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.9.2020

Maximus Oy on rakennusalaan keskittynyt henkilöstöpalveluyritys. Olemme tuottaneet henkilöstöratkaisuja rakennusalan yrityksille jo vuodesta 2001 lähtien. Toimipisteemme sijaitsee Espoossa.

Vakiintunut ja pitkäaikainen asiakaskuntamme koostuu yli 200 rakennusalan yrityksestä, joilla on lukuisia työpaikkoja eri ammattikunnan osaajille aina rakennusapumiehistä työnjohtajiin.

Etsimme energiseen joukkoomme

RAKENNUSALAN REKRYTOIJAA

Maximus tarjoaa rakennusalan asiakkailleen ammattitaitoista henkilöstöä, jonka osaamisen ja ammattitaidon varmistamisessa rekrytoijillamme on merkittävä rooli. Rekrytoijan työpäivä koostuu haastatteluista, työpaikkailmoitusten ja uusien työsopimusten laatimisesta, työntekijöiden varustelusta sekä puhelintyöskentelystä. Tehtäväsi on haastatteluilla luoda riittävän analyyttinen kuva hakijoittemme osaamisesta. Yhteistyössä myyntitiimimme kanssa varmistamme, että asiakkaan ja työntekijän toiveet sekä osaaminen kohtaavat.

Tehtävän menestyksekäs hoitaminen ei välttämättä vaadi aiempaa kokemusta rekrytoijan tehtävistä. Työkokemus rakennusalalta on eduksi. Tärkeintä on kykysi tunnistaa hakijoiden osaaminen ja motivaatio. Ethän pode puhelinkammoa, koska ensikosketus työnhakijaan on nimenomaan puhelimen välityksellä. Työ on ajoittain hyvin hektistä, joten onnistuminen edellyttää erittäin hyvää paineen- ja rutiininsietokykyä sekä kykyä priorisoida ja toimia oma-aloitteisesti. Suomen kielen suullinen ja kirjallinen taitosi on hyvä.

Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisia työtehtäviä rekrytoinnin parista, vahvan perehdytyksen ja tuen työllesi sekä hyvähenkisen työporukan – tule mukaan!

Lue lisää Maximuksesta www.maximus.fi . Lisätietoja tehtävästä antaa rekrytoinnin tiiminvetäjä Teemu Kovasiipi, 050-347 3381 / teemu.kovasiipi@maximus.fi sekä myyntipäällikkö Riku Palasvirta, 050-4300 680 / riku.palasvirta@maximus.fi. Lähetä hakemuksesi ja CV:si 15.9. mennessä osoitteeseen teemu.kovasiipi@maximus.fi.