(Poistunut julkaisusta)

Rakennusalan projektipäällikkö vakituiseen työsuhteeseen, Helsinki
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.2.2019
Etsimme nyt Rytmi Rakennus Oy:lle projektipäällikköä työskentelemään korjausrakennustyömaiden parissa! Pääset työskentelemään itsenäisesti pk-seudulla. Yritys kasvaa jatkuvasti ja tällä hetkellä he kaipaavat tiimiinsä uusia alan ammattilaisia. Jos sinua kiinnostaa kehitysmahdollisuudet ja korjausrakennusala, hae tehtävään saman tien, sillä täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä!
KUVAUS
Academic Work etsii kokoaikaista projektipäällikköä Helsinkiin!

Toimeksianto on osa rekrytointiyhteistyötämme, jolloin työllistyt suoraan Rytmi Rakennukselle. Tämän rekrytoinnin hakuprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksen puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille osoitteeseen hel01@academicwork.fi.
TYÖNKUVA
Tässä tehtävässä työskentelet puolet ajasta työnjohdossa työmaalla, jossa pääset ohjaamaan omaa tiimiä. Toisen puolen työajastasi toimiston puolella. Toimisto tehtäviin kuuluvat mm. hankintojen hoitaminen, suunnittelutyö, aikataulujen seuraaminen ja hallinta, sekä dokumentointi. Työssä saat paljon vastuuta ja työskentelet hyvin itsenäisesti, minkä lisäksi etätyö mahdollista osan ajasta.

Positiosta löytyy kehittymismahdollisuuksia ja tehtävä sopiikin henkilölle, joka on kiinnostunut etenemään uralla ja on kiinnostunut kasvamaan esim. työpäälliköksi tai tuotantopäälliköksi korjausrakentamisen alalla.
ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Etsimämme henkilö on teknisen alan koulutus (esim. rakennus-, tuotanto-, sähkö- tai konetekniikka, AMK), sekä mielellään noin 1-2 vuotta työmaakokemusta (esim. kesätyön kautta). Tehtävässä työskentelet melko itsenäisesti, joten sinulla tulee olla paineensietokykyä, itsenäinen työote ja organisointikykyä. Ideaali hakijamme on kiinnostunut kehittämään itseään ja mahdollisesti innostunut urakehityksestä yrityksessä. Työ on osittain liikkuvaan, jonka vuoksi työssä tarvitaan B-ajokorttia.

Etsimällämme henkilöllä on:


* Relevantti koulutus (esim. rakennus-, tuotanto-, sähkö- tai konetekniikka)
* Työmaakokemusta
* Paineensietokykyä, itsenäinen työote ja organisointikykyä
* B-ajokortti
* Sujuva suomen kielen taito


Eduksi katsotaan myös, jos sinulla on käytännön kokemusta rakennusalasta.

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Aloitus: Mahdollisimman pian

Työmäärä: Kokoaika, 40h/viikko

Kesto: Toistaiseksi voimassa oleva

Paikka: Hämeentie 103, Helsinki 00550 (työmaat pk-seudulla)

Palkka: Sopimuksen mukaan

Julkaisupäivämäärä: 25.2.19

LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa ladattavat tiedostot. Voit hakea työpaikkaa painamalla Hae työpaikkaa! työpaikkailmoituksen alta.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen hel01@academicwork.fi. Muistathan mainita työpaikkakohtaisen ID-numeron viestissäsi. Huomioithan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja saatamme kontaktoida uusia hakijoita nopeallakin aikataululla, mikä tarkoittaa, että ilmoitus saattaa poistua sivuiltamme jo ennen viimeistä hakupäivää. Suosittelemme siis hakemaan paikkaa niin pian kuin mahdollista. Ilmoituksen poistuttua sivuiltamme hakuprosessi on jo päättynyt tai olemme vastaanottaneet useampia potentiaalisia hakemuksia paikkaan ja näin ollen edenneet hakuprosessissa. Tarkempaa tietoa hakuprosessista löydät sivuiltamme
https://www.academicwork.fi/rekrytointiprosessi

Academic Work on Home of the Young Professionals. Olemme erikoistuneet työllistämään opiskelijoita, vastavalmistuneita ja uransa alkuvaiheessa olevia ammattilaisia. Voit työskennellä meidän kauttamme vuokrattuna konsulttina asiakastoimeksiannossa tai työllistyä suoraan asiakasyritykseemme rekrytointiyhteistyömme kautta. Lue lisää osoitteessa www.academicwork.fi.
MUUTA TIETOA
Rytmi Rakennus Oy on pääkaupunkiseudulla toimiva remontoinnin, saneerauksen ja korjausrakentamisen asiantuntijayritys. Rytmi rakennus Oy:n asiakkaita ovat niin yksityiset kuluttajat, taloyhtiöt, vakuutusyhtiöt, rakennuttajaorganisaatiot kuin suuret rakennusliikkeetkin.