(Poistunut julkaisusta)

RAKENNUSALAN PROJEKTIPÄÄLLIKKÖ / TYÖNJOHTAJA
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.11.2018
Tule rakentamaan kanssamme maailman parasta kiinteistöpalvelualan yritystä!


Haemme nyt asiakaspalveluhenkistä  RAKENNUSALAN PROJEKTIPÄÄLLIKKÖÄ tai TYÖNJOHTAJAA kiinteistön ylläpitopalveluihin Rovaniemelle.


ISS Kiinteistön ylläpitopalvelut tuottaa liike-, toimisto- ja teollisuuskiinteistöjen sekä julkisten kiinteistöjen teknisiä palveluita, korjauspalveluita, uudistamishankkeita sekä kiinteistöhuoltopalveluita. Vastuullamme on yhdessä varmistaa kiinteistöjen laadukas toiminta, hyvät käyttöolosuhteet ja tehokas energiankäyttö. Palvelutuotteemme ulottuvat pienistä huolto- ja korjaustöistä kokonaisvaltaisiin kiinteistöpalvelusopimuksiin. Työllistämme laajasti eri alojen ammattilaisia: esimerkiksi LVISA-tekniikan, kiinteistöhuollon ja energiahallinnan taitajia. Haemme yksikköömme säännöllisesti uusia, ammatistaan innostuneita ja ammattilaisuuttaan jatkuvasti kehittämään pyrkiviä osaajia, joille tarjoamme kansainvälisen yrityksen koulutus- ja urapolkumahdollisuudet.


Projektipäällikkönä/työnjohtajana vastaat projektien suunnittelusta ja toteutuksesta yhdessä tiimisi kanssa sekä toimit teknisten ammattilaisten esimiehenä vastaten aikataulusta ja resursoinnista. Keskeinen osa tehtävääsi on tiivis asiakasyhteistyö, myyntityön ja asiakassuhteiden ylläpitämisen muodossa sekä tarjouslaskentaan osallistuminen. Raportoit tulosvastuullisessa tehtävässäsi aluepäällikölle. Työaika on pääsääntöisesti arkipäivisin klo 7-16 välillä.


Tehtävässä menestyäksesi sinulla tulee olla soveltuva koulutus (esim. rakennusmestari tai -insinööri) ja hyvät vuorovaikutustaidot. Voit olla alalla jo kokenut konkari tai vastavalmistunut ja innokas oppimaan uutta. Tehtävä vaatii tavoitteellista ja myynnillistä otetta asiakasyhteistyöhön, hyviä IT-taitoja sekä sujuvaa suomen kielen taitoa. Toivomme,  että koet tiimin johtamisen omaksi vahvuudeksesi ja sinulla on jo mahdollisia näyttöjä tuloksellisesta toiminnasta. Eduksi katsomme aikaisemman kokemuksen talotekniikasta sekä alueen asiakaskunnan tuntemuksen. Teetämme valitulle henkilölle turvallisuusselvityksen, joka on hyväksyttynä edellytys työsopimukselle. Tehtävässä tarvitset lisäksi B-ajokorttia ja auton käyttömahdollisuutta.


Tarjoamme haasteellisen työn mielenkiintoisessa ympäristössä isossa ja vakavaraisessa yrityksessä, jossa osaamista arvostetaan. Saat rinnallesi myös hyvät työkaverit ja osaavan esimiestiimin tuen. Työntekijöidemme ammattitaito on meille erittäin tärkeää, joten mahdollisuuksia kehittyä ja kouluttautua ammatissasi on tarjolla runsaasti.


Hae tehtävää osoitteessa www.iss.fi 11.11.2018 mennessä. Liitäthän hakemukseen CV:n. Lisätietoja tehtävästä antaa aluepäällikkö Kalle Kivelä numerosta, 0400 415840.


ISS Palveluissa työskentelee yli 600 toimihenkilöä sekä työnjohdollisissa että liiketoimintoja tukevissa tehtävissä ympäri Suomea. Haluamme olla alan edelläkävijä kehittäen ratkaisuja, jotka tuottavat lisäarvoa asiakkaillemme ja helpottavat palveluammattilaistemme arkea. Huolehdimme asiakkaan kiinteistöistä ja niihin liittyvistä palveluista kuin omistamme, ja visiomme onkin olla maailman paras palveluyritys. Arvokkain resurssimme on ihmiset. Haluamme palvella asiakkaitamme suurella sydämellä, ja toiminnastamme välittyykin "Power of the Human Touch". Koko toimintamme pohjana on vahva työturvallisuusasenne. Meille on tärkeää, että jokainen työntekijämme pääsee terveenä kotiin joka ikinen päivä.