(Poistunut julkaisusta)

Rakennusalan projektipäällikkö tai työnjohtaja
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.5.2018
Haemme aktiivista ja ammattitaitoista RAKENNUSALAN PROJEKTIPÄÄLLIKKÖÄ kiinteistön ylläpitopalveluihin pääkaupunkiseudulle.

ISS:n kiinteistöjen ylläpitopalvelut tuottaa mm. liike-, teollisuus- ja julkisten kiinteistöjen teknisiä huolto-, korjaus- ja uudistamispalveluita. Vastuullamme on yhdessä kiinteistöhuoltomme kanssa varmistaa kiinteistöjen laadukas toiminta, hyvät käyttöolosuhteet ja tehokas energiankäyttö. Palvelutuotteemme ulottuvat pienistä huolto- ja korjaustöistä kokonaisvaltaisiin urakoihin ja kiinteistöpalvelusopimuksiin.

Keskeinen osa tehtävääsi on tiivis asiakasyhteistyö myyntityön ja asiakasuhteiden ylläpitämisen muodossa sekä tarjouslaskentaan osallistuminen. Projektipäällikkönä vastaat projektien suunnittelusta ja toteutuksesta yhdessä tiimisi kanssa sekä toimit teknisten ammattilaisten esimiehenä vastaten aikataulusta ja resursoinnista. Raportoit tulosvastuullisessa tehtävässäsi aluepäällikölle. Työaika on pääsääntöisesti arkipäivisin klo 7-16 välillä.

Tehtävässä menestyäksesi odotamme sinulta useamman vuoden vankkaa työkokemusta rakennusalalta. Koulutustaustasi on rakennusmestari tai -insinööri. Koet tiimin johtamisen omaksi vahvuusalueeksesi, minkä lisäksi sinulla on tavoitteellinen ja myynnillinen ote asiakasyhteistyöhön ja näyttöjä tuloksellisesta toiminnasta. Lisäksi toivomme sinulta hyvää asiakaskunnan tuntemusta ja verkostoja. Tehtävä vaatii IT-taitoja, hyviä yhteistyö- ja asiakaspalveluvalmiuksia sekä sujuvaa suomen kielen taitoa. Haluat tuottaa asiakkaallemme parasta mahdollista palvelua. Edellytämme tehtävään valittavalta henkilöltä nuhteetonta taustaa, sillä teetämme valitulle henkilölle turvallisuusselvityksen, ja se on hyväksyttynä ehto työsopimukselle. Lisäksi tarvitset työssäsi ajokorttia ja omaa autoa.

Tarjoamme haasteellisen työn mielenkiintoisessa ympäristössä isossa ja vakavaraisessa yrityksessä, jossa osaamista arvostetaan. Saat rinnallesi myös hyvät työkaverit ja osaavan esimiestiimin tuen. Työntekijöidemme ammattitaito on meille erittäin tärkeää, joten mahdollisuuksia kehittyä ja kouluttautua ammatissasi on tarjolla runsaasti.

Hae tehtävää alla olevasta linkistä tai osoitteessa www.iss.fi 30.6.2018 mennessä. Liitäthän hakemukseen CV:n. Lisätietoja tehtävästä antaa tarvittaessa aluepäällikkö Juha Leppälä numerossa 040-522 4062.