(Poistunut julkaisusta)

Rakennusalan palveluohjaaja
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.11.2020

Etsimme nyt rakennusalan ammattilaista PALVELUOHJAAJAN tehtävään pääkaupunkiseudulle.  

ISS Kiinteistön ylläpitopalvelut tuottaa liike-, toimisto- ja teollisuuskiinteistöjen sekä julkisten kiinteistöjen teknisiä huoltopalveluita, korjauspalveluita ja uudistamishankkeita. Toimimme ympäri Suomen ja hyödynnämme palvelussamme mobiileja työkaluja, jotka tekevät toiminnastamme joustavaa. Asiantuntija-, ympäristö- sekä energia- ja ekotehokkuuspalvelut ovat keskeinen osa tarjontaamme. Teknisissä palveluissa työllistämme laajasti eri alojen ammattilaisia: esimerkiksi kylmä-, LVV ja IV-tekniikan taitajia. Yhdessä varmistamme kiinteistöjen laadukkaan toiminnan, hyvät käyttöolosuhteet ja tehokkaan energiankäytön. 


Vastaat tärkeän avainasiakkuutemme kiinteistöissä tehtävien päivittäisten rakennus- ja korjaustöiden lisäksi esimiehen apuna hallinnollisista tehtävistä sekä töiden organisoinnista. Työsuhde on kokopäiväinen ja vakituinen, työaika sijoittuu pääsääntöisesti arkipäiville ja aamu- ja päivävuoroon.  


Edellytämme tehtävään soveltuvan koulutuksen lisäksi aikaisempaa rakennusalan työkokemusta useamman vuoden ajalta ja kiinnostusta laajentaa osaamistasi ja ottaa vastuuta.Tehtävän hoitaminen edellyttää erinomaisen tietoteknisen osaamisen lisäksi hyvää suomen kielen taitoa sekä kyvykkyyttä opastaa ja delegoida. Arvostamme erityisesti asiakaspalvelutaitoja sekä hyviä vuorovaikutustaitoja myös organisaation sisällä. Tarvitset työssäsi myös B-ajokortin sekä oman auton käyttömahdollisuuden. 


Tehtävään valitulle tullaan tekemään suppea turvallisuusselvitys, joka hyväksyttynä on edellytys työsuhteelle. 


Miksi juuri meille töihin? Tarjoamme sinulle vakituisen työn, kunnolliset työvälineet ja ammattitaitoisen työyhteisön tuen. Meille ISS Palveluille työntekijöidemme tyytyväisyys ja ammattitaito on suurin voimavara, joten tarjoamme kehittymis- ja kouluttautumismahdollisuuksia niitä toivoville. Tartu tilaisuuteen ja löydä oma urapolkusi ISS:llä!


Hae tehtävään täyttämällä lomake oheisen linkin kautta 6.12.2020 mennessä. ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2019 liikevaihtomme oli 421 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 7 956. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. www.iss.fi toissa.iss.fi blogi.iss.fi issyritysvastuuraportti.fi

- ISS on savuton työpaikka -