(Poistunut julkaisusta)

Rakennusalan pääarvioija
Kiwa Inspecta

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.8.2020

Haemme pääarvioijaa rakennusalan johtamisjärjestelmien arviointiin.

Tehtävänäsi on arvioida rakennus- ja rakennusmateriaaliteollisuuden johtamisjärjestelmiä niin laadun, työturvallisuuden kuin ympäristönkin näkökulmasta sekä etsiä uusia tehokkaita toimintatapoja yhteistyössä asiakkaan kanssa. Tehtävässä pääset tutustumaan erilaisiin organisaatioihin niiden kaikilla tasoilla. Pääkonttorimme sijaitsee Helsingissä, mutta meillä on asiakkaita ja toimipisteitä ympäri Suomea, joten myös sinun asemapaikkasi voi olla muualla Suomessa.

Odotamme sinulta soveltuvaa rakennusalan DI:n tai insinöörin tutkintoa ja useamman vuoden työkokemusta rakentamisen laatuun ja johtamisjärjestelmiin liittyvistä tehtävistä. Sinulla on kykyä ja osaamista arvioida rakennusprojektien ohjausta ja työmaatoteutusta sekä ymmärrystä rakennusalan riskienhallinnan peruselementeistä. Myös rakennusalan suunnittelukokemuksesta on hyötyä tehtävässä. Sujuva suullinen ja kirjallinen suomen ja englannin kielen taito sekä matkustusvalmius erityisesti Suomessa, mutta myös muualla Euroopassa ovat tehtävässä menestymisen edellytyksiä. Muu kielitaito katsotaan eduksi.

Toivomme sinulta laaja-alaista kokemusta toimialalta, hyvää paineensietokykyä, kokemusta asiakasrajapinnassa toimimisesta, kykyä hahmottaa laajoja kokonaisuuksia sekä itsenäistä ja suunnitelmallista työskentelytapaa.  Aikaisempi kokemus johtamis- ja toimintajärjestelmien rakentamis- ja kehitystyöstä antaa hyvät edellytykset tehtävään pätevöitymiseen. Luonteeltasi olet joustava ja tulet hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Et epäröi tuoda omaa osaamistasi esille, mutta kuuntelet myös muita asiantuntijoita sekä organisaatioiden esimiehiä ja ylintä johtoa. Toivomme, että koet palvelulupauksemme ”luotettava, empaattinen ja edistyksellinen” omaksesi. Toimitamme aina mitä lupaamme, kuuntelemme ja ymmärrämme asiakkaidemme tarpeita ja haasteita ja luomme arvoa heidän liiketoiminnalleen.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja itsenäisen työn sekä kannustavan työilmapiirin, jossa osaamiseesi ja kehittymiseesi aidosti panostetaan. Kasvumme ja kansainvälistymisemme tarjoavat tulevaisuudessa kiinnostavia mahdollisuuksia.

Tule mukaan luomaan turvallisempaa, luotettavampaa ja kestävämpää yhteiskuntaa.
Täytä hakemuksesi palkkatoiveineen osoitteessa https://www.kiwa.com/fi/fi/kiwassa-tyossa/tyopaikat/ viimeistään 6.9.2020.