Rakennusalan osaajia Kuopioon
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.8.2019

Oletko ahkera ja työtä pelkäämätön rakennusalan ammattilainen? Riittääkö sinulla ruista ranteessa ja pysyykö mitta mukana? Oletko sinä etsimämme henkilö?


Etsimme uutteria RAKENNUSTYÖNTEKIJÖITÄ erilaisiin rakennusalan työtehtäviin Kuopioon ja lähialueilla sijaitseviin asiakaskohteisiimme.

Personalhusetilla voit tehdä töitä mm, rakennusmiehenä, kirvesmiehenä, kattoasentajana tai osaamistasi vastaavissa uudis - tai korjausrakentamisen tehtävissä. Meillä on tällä hetkellä töitä tarjolla erityisesti alalta vankkaa ammattitaitoa kartuttaneille, mutta myös uran alkutaipaleella oleville.  Kaikkein tärkeintä on kuitenkin hyvä asenne ja oppimisen halu

Työt tehdään arkipäivisin ja toimeksiantojen kesto vaihtelee viikoista useisiin kuukausiin. Osassa kohteita on mahdollisuus päästä vakinaiseen työsuhteeseen.

Tärkeintä on, että suhtaudut työhön innokkaasti ja sinulla on motivaatio kunnossa. Arvostamme myös itsenäistä ja oma-aloitteista otetta työhön, ahkeruutta, hyvää työn jälkeä ja luotettavuutta. Voimassa oleva työturvallisuuskortti on välttämätön. B-ajokortti ja oma auto ovat eduksi.

Olisitko sinä meidän rakennusalan osaaja? Jätä tietosi oheisen linkin kautta mahdollisimman pian ja kerro hakemuksessasi millaisista tehtävistä sinä olisit kiinnostunut. Liitäthän hakemukseesi CV:si. Meitä kiinnostavat myös tulevaisuuden suunnitelmasi, joten kerrothan niistäkin! Hakemuksia käsitellään jo hakuajalla ja paikkoja täytetään heti sopivien työntekijöiden löydyttyä. Ole siis nopea!

Lisätietoa voit kysyä:

Sara Vepsäläinen, p. 045 78817711 / sara.vepsalainen@personalhuset.fi

Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen: autamme rakentamaan menestystarinoita ja olemme aidosti läsnä. Kattavat työntekijäprofiilit sekä työssä tarvittavien taitojen arviointi varmistavat, että oikea osaaja ja oikea työ kohtaavat. Me Personalhusetilla teemme arjesta sujuvaa ja lunastamme lupaukset joka kerta.

Personalhuset on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys. Auktorisoidut henkilöstöpalveluyritykset ja tiedot auktorisoinnin edellytyksistä löytyvät osoitteesta http://www.hpl.fi/

Hyvää työtä.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1289956
  • Työsuhde: Muu
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 30.9.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Kuopio