(Poistunut julkaisusta)

Rakennusalan osaajia Joensuuhun
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.11.2019

Oletko ahkera ja työtä pelkäämätön rakennusalan ammattilainen? Riittääkö ruista ranteessasi? Saatat olla juuri etsimämme henkilö!


Etsimme nyt uutteria RAKENNUSTYÖNTEKIJÖITÄ erilaisiin rakennusalan työtehtäviin Joensuuhun ja lähialueilla sijaitseviin asiakaskohteisiimme.

Personalhusetilla voit tehdä töitä mm, rakennusmiehenä, kirvesmiehenä, kattoasentajana tai osaamistasi vastaavissa uudis - tai korjausrakentamisen tehtävissä. Meillä on tällä hetkellä töitä tarjolla erityisesti alalta vankkaa ammattitaitoa kartuttaneille.

Työt tehdään arkipäivisin ja toimeksiantojen kesto vaihtelee viikoista useisiin kuukausiin. Osassa kohteita on mahdollisuus päästä vakinaiseen työsuhteeseen.

Lisätiedustelut: miia.tarvainen@personalhuset.fi

Tärkeintä on, että suhtaudut työhön innokkaasti ja sinulla on asenne kunnossa. Arvostamme myös itsenäistä ja oma-aloitteista otetta työhön, ahkeruutta, hyvää työn jälkeä ja luotettavuutta. Voimassa oleva työturvallisuuskortti on välttämätön. B-ajokortti ja oma auto ovat eduksi.

Olisitko sinä meidän rakennusalan osaaja? Jätä tietosi oheisen linkin kautta mahdollisimman pian tai käy yhdistämässä jo luotu profiilisi haun alle. Kerro meille millaisista tehtävistä sinä olisit kiinnostunut. Meitä kiinnostavat myös tulevaisuuden suunnitelmasi, joten kerrothan niistäkin! Hakemuksia käsitellään jo hakuajalla ja paikkoja täytetään heti sopivien työntekijöiden löydyttyä. Ole siis nopea!

Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen: autamme rakentamaan menestystarinoita ja olemme aidosti läsnä. Kattavat työntekijäprofiilit sekä työssä tarvittavien taitojen arviointi varmistavat, että oikea osaaja ja oikea työ kohtaavat. Me Personalhusetilla teemme arjesta sujuvaa ja lunastamme lupaukset joka kerta.

HYVÄÄ TYÖTÄ.