(Poistunut julkaisusta)

Rakennusalan opiskelija (AMK/DI) – hae kustannuslaskijaksi PK-seudulle
Värväämö Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.1.2019

Ovatko opintosi jo siinä vaiheessa, että valmistuminen alkaa häämöttää? Kiinnostaako sinua numeroiden pyörittäminen? Haemme asiakkaillemme jatkuvasti uusia osaajia laskentatehtäviin. Sinun ei tarvitse olla vielä valmis osaaja, tärkeintä on motivaatiosi. Saat hyvän perehdytyksen tehtävään. Teet yhdessä hankinnan kanssa ennakkokyselyjä. Mietit erilaisia rakennusratkaisuja hankekehityksen kanssa. Teet tietomallien avulla määrälaskentaa ja arvioit eri vaihtoehtojen kustannusvaikutuksia.

Asiakkaita meillä on laidasta laitaan: on suuria pörssiyhtiöitä, pieniä perheyhtiöitä ja kaikkea siltä väliltä (esim. Fira, NCC, Hartela, EKE, Rakennuskultti, InfraOne, Sähköarina, R4 Korjausurakointi ja NHK Rakennus). Työt ovat vakituisia ja työsopimus tehdään luonnollisesti suoraan asiakkaamme kanssa. Hae paikkaa, kartoitetaan yhdessä osaamisesi, toiveesi ja aikataulusi, me avaamme sinulle ovet sopiviin paikkoihin. Yhdellä hakemuksella saat useita mahdollisuuksia.

 

Mitä odotamme sinulta?

- Soveltuva rakennusalan koulutus (rakennusmestari, rakennusinsinööri tai rakennustekniikan AMK/DI).

- Tehtävään voidaan myös harkita opintojen loppuvaiheessa olevaa henkilöä.

- Aikaisempaa kokemusta rakennustyömailta.

- Oma-aloitteisuutta ja hyviä tiimityöskentelytaitoja.

- Sujuvia IT-taitoja ja piirustusten lukutaitoa.

 

Mitä tarjoamme sinulle?

- Mahdollisuus kokoaikaisiin tai osa-aikaisiin tehtäviin tilanteestasi riippuen.

- Mielenkiintoisia ja vastuullisia tehtäviä asiakasyrityksissämme.

- Mahdollisuuden edetä uralla.

- Reilun, tehokkaan ja luottamuksellisen hakuprosessin - emme lähetä CV:täsi minnekään ilman lupaasi.

 

Haku on helppoa. Lähetä CV tästä linkistä tai osoitteeseen sonja.vainio@varvaamo.fi. Voit myös soittaa Sonjalle p. 040-508 5162. Sonjan saat kiinni myös Whatsappilla!

Aloitamme hakijoiden haastattelun jo hakuaikana, joten toimi pikaisesti. Olemme sinuun yhteydessä kahden viikon sisällä hakemuksen jättämisestä, mikäli tulet valituksi jatkoon.

 

Haku päättyy 28.2.2019.

 

Ps. Muita sopivia paikkoja opiskelijoille/valmistuville on esimerkiksi työnjohtoharjoittelu ja työmaainsinöörin tehtävät.