(Poistunut julkaisusta)

Rakennusalan myyntitykki Lahteen
Renevo Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.8.2018

Onko sinulla rakennusala hallussa? Entä onko myyntityö sinun juttusi? Jos kyllä, tarvitsemme juuri sinut tiimiin mukaan.

Rakennusalan urakointiyritys Renevo laajentaa Lahdessa toimintaansa kuluttajamyynnin pariin ja etsimme nyt Renevolle rakennusalan tuntevaa huippumyyjää. Sinun tehtäväsi on toimia rautakaupassa in-house myyjänä ja varmistaa, että korjausrakentamisen ammattilaisillamme riittää töitä. Asiakaskantaa löytyy valmiiksi, mutta omalla toiminnallasi sinun on vakuutettava heidät palvelumme laadusta.

Renevon myyntitykkinä sinulla tulisi olla kokemusta rakennusalan myynnistä kuluttajakaupassa ja kykyä laskea itsenäisesti asiakkaiden tarjoukset sekä myyntitaitoja muuttamaan tapaamiset kaupaksi. Toivomme myös, että olet oma-aloitteinen, tuloshakuinen ja palvelualtis sekä omaat hyvän paineensietokyvyn. Aito kiinnostus rakennusalaa kohtaan auttaa sinua onnistumaan työssäsi.

Tarjoamme työpaikan korjausrakentamisen kasvuyrityksessä, jossa ei tingitä laadusta. Laadun takaa meillä työskentelevät ihmiset, joilla on taito ja tahto tehdä asiat hyvin. Luotettavuus, ajantasainen tiedottaminen, asiakastyytyväisyys ja toimintavarmuus ovat meille kunnia-asioita. Näistä asioista kiinnipitämällä pidetään kiinni myös asiakkaistamme.

Meillä saat kannustavan palkkauksen ja jatkuvan tuen myyntityössä menestymiseksi. Työpisteesi sijaitsee rautakaupan sisällä mutta tarvittaessa käyt myös asiakkaiden kotona. Asiakaslähtöinen toimintatapa edellyttää joustavuutta työaikojen suhteen.

Mikäli koet olevasi hyvän asenteen omaava myyntihenkinen tyyppi sekä olet jo hetken päässyt maistamaan työelämää, tämä voisi olla sinun mahdollisuutesi. Jos sinulta löytyy intoa myyntiin ja näyttämisen halua, niin haethan paikkaa viimeistään 29.7.2018. Käymme hakemuksia läpi jo hakuajan aikana.

Mikäli sinulla on kysyttävää tehtävään liittyen, älä epäröi olla yhteydessä rekrytointia hoitavaan Baronan rekrytointikonsultti Kaisa Lukkariseen puh. 050 302 5852.