Rakennusalan myyjä Tampereen Värväämölle
Värväämö

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.11.2019

Rakennusalan myyjä Tampereen Värväämölle

Toiminnan kasvaessa Tampereella kaipaamme lisää vipuvartta levittämään Värväämön sanomaa rakennustyömaille ympäri Pirkanmaata.

Meitä on tällä hetkellä kolmen kopla töissä Tampereen toimistossa. Etsimme nyt uutta työkaveria tekemään töitä hyvällä fiiliksellä ja kovalla Värväämön asenteella. Täältä et saa välttämättä pelkkää työpaikkaa, vaan todennäköisesti myös nipun uusia ystäviä matkan varrelta.

Me Värväämössä ajatellaan hieman poikkeavalla tavalla – haluamme nimittäin muuttaa omalla toiminnallamme alaa inhimillisempään, tasa-arvoisempaan ja työntekijälähtöisempään suuntaan. Meillä työntekijä on aina keskiössä, oli sitten kyseessä sinä tai työntekijämme rakennustyömailla.

Tässä työssä kontaktoit rakennusalan yrityksiä, tapaat tulevia asiakkaita työmailla ja kehität asiakkuuksia pitkäjänteisesti eteenpäin. Meillä pärjää avoimella mielellä, hyvällä huumorilla ja halulla palvella ihmistä. Työssä toimit osana Tampereen tiimiä, joten haemme tiimipelaajaa, joka on valmis antamaan vapauttavan syötön tai laittamaan meidän syötöstämme takatolpilta tyhjiin. Me emme kangistu kaavoihin – Värväämön arvojen ja raamien puitteissa saat itse sorvata työnkuvasi sellaiseksi kuin haluat. Tilanne paranee vielä entisestään, mikäli takataskussa on jo kokemusta rakennus- ja henkilöstöalalta.

Otappa siis hetki irti arjesta, käy kurkkaamassa Värväämön meininkejä verkkosivuiltamme ja lukasemassa pari blogia, niin pääset paremmin kärryille meidän ajatusmaailmasta.

Jos löysit edes osan itsestäsi tästä ilmoituksesta, niin kilauta Juholle, 0400 321 970, tai laita sähköpostia, juho.aho@varvaamo.fi. Katsotaan sen jälkeen löydätkö itsesi toimistoltamme kahvikupin äärestä.

 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1316516
  • Tehtäväalue: Toimistotyö
  • Työsuhde: Muu
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 31.12.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Tampere