(Poistunut julkaisusta)

Rakennusalan moniosaajia
Temp-Team Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.10.2019

Yritysesittely

TEMP-TEAM Finland Oy on osa JuhlerGroup-konsernia, joka on välittänyt työntekijöitä eri toimialoille jo vuodesta 1979. Konserni on yksi pohjoismaiden suurimmista henkilöstöpalvelualan yrityksistä. Suomessa TEMP-TEAM Finlandin palveluvalikoimaan kuuluu rekrytointien ja työvoimavuokrauksen lisäksi henkilöarvioinnit, työnhakuvalmennus sekä suorahaut. Auktorisoituna henkilöstöpalveluyrityksenä noudatamme alan eettisiä toimintaperiaatteita.

Työnkuvaus

Asiakasyrityksemme on Turun seudulla toimiva vahinkosaneerauksen ammattilainen. Etsimme heille

RAKENNUSALAN MONIOSAAJIA vahinkosaneerauksiin ja kylpyhuonekorjauksiin

Olet oikea henkilö tehtävään, mikäli sinulla on rakennusalan koulutus sekä hieman työkokemusta pohjalla. Sinulla tulisi olla voimassa oleva työturvallisuuskortti sekä märkätila-asentajan henkilösertifiointikoulutus. Kädentaidot ovat työssä tärkeitä.

Työ saattaa ajoittain olla hektistä, ja päivystysluontoisia tehtäviä voi ilmetä kesken työpäivän. Siksi olisi hyvä, että sinulla on B-ajokortti sekä sopeutumiskykyä tilanteiden muuttuessa.

Asiakasyrityksemme tarjoaa kilpailukykyisen ja osaamista vastaavan palkkauksen, energisen työyhteisön ja pitkäaikaisen työsuhteen. Aloitusajankohta on sovittavissa toiveitasi kuunnellen.

Oletko etsimämme henkilö?

Hae tehtävää mahdollisimman pian kotisivujemme kautta osoitteessa www.temp-team.fi - Löydä töitä – Rakennusalan moniosaajia. Tietosuoja-asetuksen puitteissa vain järjestelmän kautta saapuneet hakemukset huomioidaan rekrytoinnissa.

Mikäli sinulle heräsi kysyttävää, voit olla yhteydessä: info.tampere@temp-team.fi tai puhelimitse 0207 414 852.