(Poistunut julkaisusta)

Rakennusalan kesätyöntekijöitä
Uniflex

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.3.2019

Haemme asiakasyrityksellemme Kokkolaan

KESÄTYÖNTEKIJÖITÄ

Kesätyöt rakennustyöntekijän, aputyöntekijän tai maanrakentajan tehtäviin alkavat toukokuussa ja päättyvät elokuussa tai käytettävyytesi mukaan.

Odotamme sinulta voimassa olevaa työturvallisuuskorttia, reipasta asennetta ja työskentelet tehokkaasti tiimissä sekä 18 vuoden ikää. Alan koulutus tai työkokemus katsomme eduksi.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen kesätyökokemuksen lisäksi TES mukaisen palkan sekä viihtyisän työympäristön ja tiimin tuen sekä pääset kartuttamaan työkokemusta monipuolisiin tehtäviin.

Hae kesätyöpaikkaa rekisteröimällä CV:si osoitteessa www.uniflex.fi ja linkittämällä hakemuksesi 31.3.2019 mennessä. Haastattelut aloitetaan jo hakuaikana.    

Me Uniflexilla olemme erikoistuneet henkilöstövuokraukseen, suorarekrytointeihin ja soveltuvuusarviointeihin. Työllistämme henkilökuntaa mm. asiakaspalvelu, contact center, myynnin, markkinoinnin, taloushallinnan, logistiikan, teollisuuden ja rakennusalan tehtäviin Suomessa, Ruotsissa, ja Norjassa. Yhtä laajalta alueelta löytyy myös suorarekrytointeihimme tyytyväisiä asiakkaita. Pörssiyrityksen toiminnan kuuluu olla läpinäkyvää ja noudatamme samaa avoimuutta myös viestinnässämme asiakkaidemme kanssa. Uskomme yhdessä sovittujen sääntöjen noudattamiseen ja kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten Liittoon. Auktorisoituna henkilöstöpalvelualan yrityksenä olemme sitoutuneet vastuulliseen toimintaan sekä toimeks-iantajiamme että työntekijöitämme kohtaan.