(Poistunut julkaisusta)

Rakennusalan kesätyöhaku
Barona Rakennus Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.1.2020

Kesätyöhaku Barona Rakennukselle on nyt auki! Palkkaamme jälleen kesätyöntekijöitä erilaisiin työtehtäviin Pohjanmaan rakennustyömaille.

Barona Rakennus on vastuullinen työnantaja, joka noudattaa rakennusalan työehtosopimusta ja pitää huolta työntekijöistään. Meillä pääset osaksi reilua työyhteisöä ja mikä parasta, pääset kartuttamaan työkokemusta monipuolisiin tehtäviin, jotka räätälöimme osaamisesi, kiinnostuksesi sekä kokemuksesi perusteella. Kerrothan siis hakemuksessasi lisää itsestäsi ja osaamisestasi. Tarjolla on muun muassa rakennusaputyöntekijän, rakennustyöntekijän ja rakennussiivoojan paikkoja.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen kesätyökokemuksen lisäksi laadukkaat työvarusteet, kilpailukykyisen palkan sekä asiansa osaavien yhteyshenkilöiden tuen.

Rakennusalan kesätyöntekijöiltä vaadimme täysi-ikäisyyttä ja voimassa olevaa työturvallisuuskorttia sekä hyvää asennetta työntekoa kohtaan. Voimme auttaa työturvallisuuskortin hankkimisessa. Rakennusalan koulutus tai aiempi työkokemus rakennusalalta on eduksesi, mutta ei välttämätöntä kesätyön saamiseksi.

Kesätyöt alkavat ja päättyvät joustavasti käytettävyytesi mukaan. Halutessasi sinun on mahdollista jatkaa työntekoa myös kesän jälkeen. Työaika on pääasiassa arkisin klo 7-15.30.

Hae kesätöitä helposti oheisen linkin kautta! Kesätyöhaku päättyy 15.3.2020, mutta haastattelut aloitetaan jo hakuaikana.

Linkki blogitekstiin, jossa työntekijämme Riku kertoo kesätyökokemuksestaan Barona Rakennuksella: https://careersblog.barona.fi/rakennusapumieheksi-kesaksi-rovaniemelta-helsinkiin

Miksi hakea kesätöihin Barona Rakennukselle?

Työtä unelmiesi eteen tai unelmiesi töitä – tarjoamme pitkäaikaisia työmahdollisuuksia rakennusalan tekijöille ympäri Suomen. Olemme rakennusalan suurin henkilöstöpalveluyritys ja pystymme tarjoamaan paljon mahdollisuuksia erilaisilta työmailta.

  • Maksamme sinulle kilpailukykyisen palkan ja aina ajallaan
  • Työntekijätyytyväisyys meillä on 4.25/5!
  • Tarjoamme sinulle pitkäaikaisia työmahdollisuuksia Baronalla
  • Panostamme työturvallisuuteen
  • Tarjoamme työntekijöillemme sekä varusteet, että työkalut
  • Koulutamme tarvittaessa kaikki työhön tarvittavat kortit
  • Baronan oma yhteyshenkilö auttaa sinua aina tarvittaessa
  • Pääset osaksi työyhteisöä, jossa sinua arvostetaan ja tuetaan

Lisätietoja tehtävästä antaa Roope Takala arkisin kello 8:00-16:00 numerosta 0505735165 tai roope.takala@barona.fi