(Poistunut julkaisusta)

Rakennusalan kesätyöhaku
Barona Rakennus Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.5.2018

Tervetuloa kesätöihin Barona Rakennukselle! Palkkaamme kesätyöntekijöitä erilaisiin työtehtäviin pääkaupunkiseudun alueen rakennustyömaille. Rakennuskausi käy kuumana ja vielä ehdit hakea vielä viimeisiin kesätyöpaikkoihimme pääkaupunkiseudun rakennustyömaille.

Barona Rakennus on vastuullinen työnantaja, joka noudattaa rakennusalan työehtosopimusta ja pitää huolta työntekijöistään. Meillä pääset osaksi reilua työyhteisöä ja mikä parasta, pääset kartuttamaan työkokemusta monipuolisiin tehtäviin, jotka räätälöimme osaamisesi, kiinnostuksesi sekä kokemuksesi perusteella. Kerrothan siis hakemuksessasi lisää itsestäsi ja osaamisestasi. Tarjolla on muun muassa rakennusapumiehen, rakennusmiehen, rakennussiivojan, maanrakentajan ja kirvesmiehen paikkoja.

Rakennusalan kesätyöntekijöiltä vaadimme täysi-ikäisyyttä ja voimassa olevaa työturvallisuuskorttia sekä hyvää asennetta työntekoa kohtaan. Voimme auttaa työturvallisuuskortin hankkimisessa. Rakennusalan koulutus tai aiempi työkokemus rakennusalalta on eduksesi, mutta ei välttämätöntä kesätyön saamiseksi.

Kesätyöt alkavat ja päättyvät joustavasti käytettävyytesi mukaan. Halutessasi sinun on mahdollista jatkaa työntekoa myös kesän jälkeen.

Kesätyöhaku päättyy 3.6. mutta huomaathan, että haastattelut aloitetaan jo hakuaikana.

Barona Rakennus on mukana Vastuullinen kesäduuni -kampanjassa, lisätietoa kampanjasta osoitteessa: kesaduuni.org

Ehdit hakea vielä kesätöitä tulevalle kesälle, mutta toimithan nopeasti!

Edellytykset työnsaannille: Työturvallisuuskortti, Hyvä asenne