(Poistunut julkaisusta)

Rakennusalan kesätyöhaku
Barona Rakennus Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.3.2018

Tervetuloa kesätöihin Barona Rakennukselle! Palkkaamme jälleen kesätyöntekijöitä erilaisiin työtehtäviin Turun alueen rakennustyömaille.

Barona Rakennus on vastuullinen työnantaja, joka noudattaa rakennusalan työehtosopimusta ja pitää huolta työntekijöistään. Meillä pääset osaksi reilua työyhteisöä ja mikä parasta, pääset kartuttamaan työkokemusta monipuolisiin tehtäviin, jotka räätälöimme osaamisesi, kiinnostuksesi sekä kokemuksesi perusteella. Kerrothan siis hakemuksessasi lisää itsestäsi ja osaamisestasi. Tarjolla on muun muassa rakennusapumiehen, rakennusmiehen, maanrakentajan ja kirvesmiehen paikkoja.

Rakennusalan kesätyöntekijöiltä vaadimme täysi-ikäisyyttä ja voimassa olevaa työturvallisuuskorttia sekä hyvää asennetta työntekoa kohtaan. Voimme auttaa työturvallisuuskortin hankkimisessa. Rakennusalan koulutus tai aiempi työkokemus rakennusalalta on eduksesi, mutta ei välttämätöntä kesätyön saamiseksi.

Kesätyöt alkavat ja päättyvät joustavasti käytettävyytesi mukaan. Halutessasi sinun on mahdollista jatkaa työntekoa myös kesän jälkeen.

Kesätyöhaku päättyy 30.4. mutta huomaathan, että haastattelut aloitetaan jo hakuaikana.

Barona Rakennus on mukana Vastuullinen kesäduuni -kampanjassa, lisätietoa kampanjasta osoitteessa: kesaduuni.org

Hae kesätöitä jo tänään!

Edellytykset työnsaannille: Työturvallisuuskortti, Raudanluja asenne, Kesätyö