(Poistunut julkaisusta)

RAKENNUSALAN KESÄTYÖHAKU, PÄÄKAUPUNKISEUTU
Barona Rakennus Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.1.2019

Tervetuloa kesätöihin Barona Rakennukselle! Palkkaamme kesätyöntekijöitä erilaisiin työtehtäviin pääkaupunkiseudun lukuisille rakennustyömaille.

Barona Rakennus on vastuullinen työnantaja, joka noudattaa rakennusalan työehtosopimusta ja pitää huolta työntekijöistään. Meillä pääset osaksi reilua työyhteisöä ja mikä parasta, pääset kartuttamaan työkokemusta monipuolisiin tehtäviin, jotka räätälöimme osaamisesi, kiinnostuksesi sekä kokemuksesi perusteella. Kerrothan siis hakemuksessasi lisää itsestäsi ja osaamisestasi. Tarjolla on muun muassa rakennusaputyöntekijän, rakennustyöntekijän, rakennussiivojan ja kirvesmiehen paikkoja.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen kesätyökokemuksen lisäksi laadukkaat työvarusteet, kilpailukykyisen palkan sekä asiansa osaavien yhteyshenkilöiden tuen. Rakennusalan kesätyöntekijöiltä vaadimme täysi-ikäisyyttä ja voimassa olevaa työturvallisuuskorttia sekä hyvää asennetta työntekoa kohtaan. Voimme auttaa työturvallisuuskortin hankkimisessa. Rakennusalan koulutus tai aiempi työkokemus rakennusalalta on eduksesi, mutta ei välttämätöntä kesätyön saamiseksi.

Kesätyöt alkavat ja päättyvät joustavasti käytettävyytesi mukaan. Halutessasi sinun on mahdollista jatkaa työntekoa myös kesän jälkeen. Työaika on pääasiassa arkisin klo 7-15.30.

Barona Rakennus on mukana valtakunnallisessa Vastuullinen kesäduuni -kampanjassa, lisätietoa kampanjasta osoitteessa: kesaduuni.org

Hae kesätöitä helposti oheisen linkin kautta! Kesätyöhaku päättyy 31.3. mutta haastattelut aloitetaan jo hakuaikana.

Linkki blogitekstiin, jossa Riku kertoo kesätyökokemuksestaan viime kesänä Barona Rakennuksella: https://careersblog.barona.fi/rakennusapumieheksi-kesaksi-rovaniemelta-helsinkiin

Edellytykset työnsaannille: Hyvä asenne
Eduksi luettavat asiat: Työturvallisuuskortti