(Poistunut julkaisusta)

Rakennusalan kesätyöhaku Jyväskylä
Barona Rakennus Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.2.2018

Miltä kuulostaisi työskentely aurinkoisessa Suomen kesäsäässä mukavien työkavereiden kanssa? No järkyttävän hyvältä!

Barona Rakennus hakee Jyväskylän alueelle kesätyöntekijöitä rakennusalan tehtäviin. Tarjolla on muun muassa rakennusmiehen ja rakennusapumiehen paikkoja. Muistathan mainita hakemuksessasi, mikäli sinulta löytyy jotakin erikoisosaamista. Voimme tällöin huomioida sinut myös muiden avautuvien paikkojen kohdalla!

Tarjoamme t-paita rusketusrajojen lisäksi paikkaa alansa suurimmassa henkilöstöpalvelualan yrityksessä. Palkat maksamme rakennusalan työehtosopimuksen mukaan. Kauttamme saat käyttöösi asiaan kuuluvat työvaatteet ja työterveyshuollon. Kesätöiden kautta sinulla on erinomainen mahdollisuus saada jalkasi oven väliin. Työllistyminen meidän kauttamme myös jatkossa on siis enemmän kuin todennäköistä.

Hakijoilta vaadimme työturvallisuuskorttia, jonka hankkimisessa voimme tarvittaessa olla avuksi. Hakijoiden tulee olla täysi-ikäisiä. Aikaisempi kokemus rakennustyömaalta ei ole välttämätöntä. Tärkeintä on asenne ja halu työskennellä rakennusalalla. Hyville tyypeille on aina tarvetta.

Jos ilmoitus herätti kiinnostuksesi laita hakemusta tulemaan! Hakemukseen on mahdollista liittää lyhyt esittelyvideo itsestäsi. Videon avulla pystyt näyttämään itsestäsi sen puolen mitä pelkät hakemus ja CV eivät meille välttämättä kerro. Hakuaikaa on maaliskuun loppuun saakka. Huomioithan kuitenkin, että haastattelemme hakijoita jo hakuaikana. Lisätietoja hausta antaa Tommi Parhiala, tommi.parhiala@barona.fi.

Barona Rakennus on mukana Vastuullinen kesäduuni -kampanjassa.

Edellytykset työnsaannille: Työturvallisuuskortti