(Poistunut julkaisusta)

Rakennusalan kesätyöhaku Etelä-Pohjanmaa
Barona Rakennus Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.2.2018

Tervetuloa kesätöihin Barona Rakennukselle! Palkkaamme useita kesätyöntekijöitä eri tehtäviin Etelä-Pohjanmaan alueen rakennustyömaille.

Barona Rakennus on vastuullinen työnantaja, joka noudattaa rakennusalan työehtosopimusta ja pitää huolta työntekijöistään. Meillä pääset osaksi reilua työyhteisöä ja mikä parasta, pääset kartuttamaan työkokemusta monipuolisiin tehtäviin, jotka räätälöimme osaamisesi, kiinnostuksesi sekä kokemuksesi perusteella. Kerrothan siis hakemuksessasi lisää itsestäsi ja osaamisestasi. Tarjolla on mm. rakennusmiehen, apumiehen ja kirvesmiehen paikkoja.

Rakennusalan kesätyöntekijöiltä vaadimme voimassa olevaa työturvallisuuskorttia, jonka hankkimisessa voimme olla tarvittaessa avuksi, sekä hyvää asennetta työntekoa kohtaan. Emme vaadi alan koulutusta tai aiempaa työkokemusta mutta katsomme ne eduksi.

Kesätyöt alkavat ja päättyvät joustavasti käytettävyytesi mukaan. Työt voivat siis alkaa jo maalis-huhtikuussa ja halutessasi sinun on mahdollista jatkaa työntekoa kesän jälkeen.

Lisätietoja tehtävästä antaa Topias Kallio numerosta 050 324 1165 tai sähköpostilla topias.kallio@barona.fi arkisin kello 8:00-16:00