(Poistunut julkaisusta)

Rakennusalan kesätyöhaku 2019, Tampere
Barona Rakennus Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.3.2019

Tervetuloa kesätöihin Barona Rakennukselle! Palkkaamme jälleen useita kesätyöntekijöitä erilaisiin tehtäviin Pirkanmaan ja Tampereen alueen rakennustyömaille.

Barona Rakennus on vastuullinen työnantaja, joka noudattaa rakennusalan työehtosopimusta ja pitää huolta työntekijöistään. Meillä pääset osaksi reilua työyhteisöä ja mikä parasta, pääset kartuttamaan työkokemusta monipuolisiin tehtäviin, jotka räätälöimme osaamisesi, kiinnostuksesi sekä kokemuksesi perusteella. Kerrothan siis hakemuksessasi lisää itsestäsi ja osaamisestasi. Tarjolla on mm. maanrakentajan, aputyöntekijän ja kirvesmiehen paikkoja.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen kesätyökokemuksen lisäksi laadukkaat työvarusteet, kilpailukykyisen palkan sekä asiansa osaavien yhteyshenkilöiden tuen.

Rakennusalan kesätyöntekijöiltä vaadimme voimassa olevaa työturvallisuuskorttia sekä hyvää asennetta työntekoa kohtaan. Emme vaadi alan koulutusta tai aiempaa työkokemusta mutta katsomme ne eduksi.

Kesätyöt alkavat ja päättyvät joustavasti käytettävyytesi mukaan. Halutessasi sinun on mahdollista jatkaa työntekoa kesän jälkeen. Työaika on pääasiassa arkisin klo 7-15.30.

Barona Rakennus on mukana Vastuullinen kesäduuni -kampanjassa. Kesätyöhaku päättyy 30.4. mutta huomaathan, että haastattelut aloitetaan jo hakuaikana. Katso video rakennusapumiehen työpäivästä: https://youtu.be/MTg0sUSCtqs
Edellytykset työnsaannille:

  • Työturvallisuuskortti

    Edellytykset työnsaannille: Työturvallisuuskortti