Rakennusalan kesätyöhaku 2019, Kokkola
Barona Rakennus Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.2.2019

Tervetuloa kesätöihin Barona Rakennukselle! Palkkaamme jälleen useita kesätyöntekijöitä erilaisiin tehtäviin Kokkolan ja lähialueiden rakennustyömaille.

Barona Rakennus on vastuullinen työnantaja, joka noudattaa rakennusalan työehtosopimusta ja pitää huolta työntekijöistään. Meillä pääset osaksi reilua työyhteisöä ja mikä parasta, pääset kartuttamaan työkokemusta monipuolisiin tehtäviin, jotka räätälöimme osaamisesi, kiinnostuksesi sekä kokemuksesi perusteella. Kerrothan siis hakemuksessasi lisää itsestäsi ja osaamisestasi. Tarjolla on mm. maanrakentajan, aputyöntekijän ja kirvesmiehen paikkoja.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen kesätyökokemuksen lisäksi laadukkaat työvarusteet, kilpailukykyisen palkan sekä asiansa osaavien yhteyshenkilöiden tuen.

Rakennusalan kesätyöntekijöiltä vaadimme voimassa olevaa työturvallisuuskorttia, täysi-ikäisyyttä sekä hyvää asennetta työntekoa kohtaan. Emme vaadi alan koulutusta tai aiempaa työkokemusta mutta katsomme ne eduksi.

Kesätyöt alkavat ja päättyvät joustavasti käytettävyytesi mukaan. Halutessasi sinun on mahdollista jatkaa työntekoa kesän jälkeen. Työaika on pääasiassa arkisin klo 7-15.30.

Barona Rakennus on mukana Vastuullinen kesäduuni -kampanjassa. Kesätyöhaku päättyy 31.3. mutta huomaathan, että haastattelut aloitetaan jo hakuaikana. Huomioithan, että emme voi ottaa vastaan sähköpostilla tulleita hakemuksia.

Edellytykset työnsaannille: Työturvallisuuskortti

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1229174
  • Työsuhde: Kesätyö
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 31.3.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Puhelin: 0503241165
  • Sijainti: Kokkola, Pietarsaari