(Poistunut julkaisusta)

Rakennusalan kesätöihin Järvenpäähän
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.1.2020

Asiakkaamme Adapteo on Euroopan johtava moduulitilojen toimittaja. Heidän tavoitteenaan on tarjota viihtyisiä, terveellisiä ja turvallisia tiloja kaikille, jotka niitä tarvitsevat. Etsimme nyt RAKENNUSMIEHIÄ kesätöihin siirtokelpoisten tilojen kunnostus- ja muutostöihin Järvenpäähän. 


Työ on kokopäiväinen kesätyö ja alkaa sopimuksen mukaan kevään aikana, kuitenkin aikaisintaan 13.4. Työaika sijoittuu arkipäiville ja työtä tehdään vuoroissa klo 6 - 17.30 välillä. Tehtävässä saattaa olla mahdollisuus jatkoon syksyllä.  


Tehtävässä on eduksi kaikki rakennusalan koulutus ja aikaisempi työkokemus, mutta huomioimme rekrytoinnissa sekä kokeneet konkarit, että vastavalmistuneet. Toivomme, että olet ahkera, yhteistyökykyinen ja vastuuntuntoinen, pystyt kommunikoimaan suomen kielellä ja tekemään fyysisesti raskasta työtä. Ammattikortit (työturvallisuus- ja tulityökortit sekä EA1 -pätevyys) ja B-ajokortti katsotaan eduksi. Työpaikka sijaitseen muutaman kilometrin päässä Järvenpään keskustasta. 


Tarjoamme sinulle kesäksi mahdollisuuden kerryttää kokemusta kiinteistö- ja toimitilapalvelualan johtavassa yrityksessä ja mielenkiintoisessa asiakaskohteessa. Saat tueksesi ammattitaitoisen tiimin tuen sekä hyvän mahdollisuuden kehittyä ja kouluttautua uralla eteenpäin.

Mietitkö vielä, että onko tässä sinun hommasi tulevalle kesälle? Lue töISSä-lehden juttu sähköasentajamme Petrin työstä Adapteolla täältä ja täytä hakemuksesi oheisen linkin kautta 31.3.2020 mennessä.


ISS Palvelut on yksi Suomen kymmenestä suurimmasta yksityisestä työnantajasta ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys.  Joka päivä reilut 8000 työntekijäämme tuottavat asiakkaillemme palveluita, joissa näkyvät henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Tuotamme asiakkaillemme kokonaispalveluratkaisuja, jotka muodostuvat siivous-, kiinteistön ylläpito-, ruokailu- ja turvallisuuspalveluista sekä muista näihin liittyvistä tukipalveluista. Luomme toiminnallamme laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Vuonna 2017 liikevaihtomme oli 420 miljoonaa euroa. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia, joka toimii 77 maassa. www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/

- ISS on savuton työpaikka -