(Poistunut julkaisusta)

Rakennusalan järjestelmäkouluttaja
EVRY Finland

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.3.2019

Juuri nyt etsimme Tampereen tai Jyväskylän toimipisteeseemme uutta osaajaa rakennusalan järjestelmien käyttöönottoon liittyviin prosesseihin sekä asiakkaidemme kouluttamiseen uusien järjestelmien käyttämisessä.

Tehtävä

Etsimämme henkilö opastaa asiakkaitamme Jydacom-tuoteperheeseemme kuuluvien tuotanto- ja laskentaohjelmien käyttöönotossa. Hän kouluttaa asiakkaan työntekijät käyttämään uutta järjestelmää sekä neuvoo heitä järjestelmän tehokkaassa hyödyntämisessä. Koulutukset tapahtuvat kasvokkain asiakkaan toimitiloissa, omissa toimitiloissamme tai etäyhteysvälineitä hyödyntäen. Tehtävään kuuluu myös pienimuotoista projektinhallintaa – huolehdit, että järjestelmän käyttöönotossa pienet, mutta tärkeät yksityiskohdat tulevat huomioiduksi ja hoidetuksi ajallaan. Myös myynnin tukitehtävät, kuten tuote-esittelyt, ovat olennainen osa työnkuvaa. Tehtävä edellyttää matkustusvalmiutta kotimaassa.

Kouluttajamme tekevät tiiviisti yhteistyötä oman organisaatiomme asiakastuen sekä tuotekehityksen kanssa. Yhdessä kehitämme järjestelmiämme jatkuvasti asiakkailta saadun palautteen perusteella, jotta tuotteemme ovat kilpailukykyisiä ja tuottavat asiakkaillemme arvoa.

Sinä

Olet työssäsi jatkuvasti tekemisissä ihmisten kanssa, joten arvostamme sosiaalisia vuorovaikutustaitoja, halua auttaa ihmisiä sekä johdonmukaista ja selkeää kommunikointitapaa. Nautit, kun saat asiakkaissamme aikaan oivalluksia ja oppimista. Olet myös sopivasti jämäkkä – huolehdit siitä, että koulutukset tapahtuvat aikataulussaan, suunnitelmien mukaisesti ja että saat myös asiakkaamme sitoutumaan yhteiseen kehittämistyöhön. Käytät erilaisia tietojärjestelmiä sujuvasti ja uusien järjestelmien haltuunotto käy sinulta luontevasti.

Lisäksi toivomme sinulta:

  • kokemusta rakennusalasta
  • kokemusta tietojärjestelmien käyttöönotosta
  • ammattikorkeakoulututkintoa tai vastaavaa osaamista
  • vahvaa kiinnostusta tietojärjestelmien käyttämiseen ja kehittämiseen
  • kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja oman työn hallintaan

Millaista meillä on olla töissä?

Pohjoismaiden suurimpana IT-yrityksenä meillä on tarjota asiakkaillemme vahva tarina ja perusta tarjoamillemme ratkaisuille. Jydacom-tuoteratkaisuillamme on vahva markkina-asema rakennusalalla. IT-alan osaamisen ohella meillä onkin myös vankkaa rakennusalan toimialatuntemusta. Alamme kehittyy kuitenkin nopeasti, siksi jatkuva oman osaamisen kehittäminen kuuluukin meillä kaikille.

Työskentelytapamme ovat moderneja ja joustavia, myös etäyhteysvälineitä hyödyntäen. Henkilöstötyytyväisyyskyselyissämme työilmapiiri, toisten auttaminen ja porukka keräävät toistuvasti parhaat kiitokset. Toimistollamme on rento ilmapiiri, ja yhteiset kahvihetket tai muut piristävät hetket auttavat jaksamaan keskellä kehittyvän toimialamme haasteita.

Näin haet tehtävää

Kouluttajatiimimme esimies Pia Tajakka vastaa tehtävään tai meillä työskentelyyn liittyviin kysymyksiin. Pian tavoitat sähköpostitse pia.tajakka(@)evry.com tai puhelimitse: 040 5720 883.

Paikka täytetään heti, kun sopiva henkilö on löytynyt, joten lähetäthän hakemuksesi meille mahdollisimman pian! Lähetäthän hakemuksesi kuitenkin viimeistään 29.3.2019 mennessä.