(Poistunut julkaisusta)

Rakennusalan henkilöstöneuvottelija
Rekrytointipalvelu Sihti Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.5.2018

Hei sinä, rakennusalaa kokenut energinen tyyppi! Kiinnostaisiko sinua haastava työ, jossa ei varmasti ole kahta samanlaista päivää? Tarjoamme nyt sellaisen mahdollisuuden, ja vieläpä huippujengin ympäröimänä!

Haemme Sihdille pääkaupunkiseudun rakentamisen tiimiin uutta kollegaa vakituiseen pestiin. Pääkallopaikkamme sijaitsee Tikkurilassa. Rekrytointipalvelu Sihti kuuluu kansainväliseen Adecco Groupiin, joka on maailman johtava HR-palveluyrityskonserni.

Toivomme että sinulta löytyy aikaisempaa kosketuspintaa rakennusalalta esimerkiksi käytännön tehtävien kautta. Olet ehkä jo aikaisemmin paiskinut hommia rakennustyömailla ja valmis vaihtamaan kypärän ja työrukkaset hetkeksi toimistotehtäviin ja asiakastapaamisiin. Tehtävässä menestymiseen auttaa, jos sinulla on kontakteja alan toimijoihin. Tärkein meille on kuitenkin asenne - sinun on kyettävä palvelemaan asiakkaitamme hymyissä suin nopeatempoisessa ja energisessä ympäristössä, ajoittain paineen alla. Yrittäjähenkinen asenne on tehtävässä eduksi, sillä tehtävät vaihtelevat työhaastatteluiden pitämisestä toimistolla, aina asiakastapaamisiin työmailla.

Työ painottuu aktiiviseen rakennusalan asiakastyöhön sekä hyvien työntekijöiden välittämiseen rakennusalan eri tehtäviin.

Saat tehtäviisi kattavan perehdytyksen, ison talon tarjoamat edut, sekä hauskan ja rennon tiimin tuen, jossa työ ei taatusti puuduta.

Jos kiinnostuit tehtävästä ja haluat mukaan kasvutarinaamme, jätä hakemuksesi heti, sillä hakuaika päättyy jo 16.5. Jäikö jokin mietityttämään? Soita niin jutellaan paikasta - Vasili Simanov, puh. 040 630 0810.