Rakennusalan harjoittelijoita - JM Startti
JM Suomi Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 12.1.2021

Kesällä 2021 käynnistämme JM:ssä JM Startti-opiskelijaohjelman.

Kutsumme osallistujiksi opiskelijaohjelmaamme insinööri- ja diplomi-insinööriopiskelijoita.

Tietoa JM Startista

Saat ohjelmasta arvokkaat perustiedot rakennusalasta ja asuntojen uustuotannosta. Ohjelman aikana saamasi käytännön kokemus ja mahdollisuus solmia arvokkaita suhteita luovat perustaa tulevalle urallesi.

Seuraavaksi suoritat palkalliset työharjoittelusi tuotantoyksikössämme. JM Startin päätteeksi saat mahdollisuuden kirjoittaa päättötyösi meillä JM:ssä.

Etsimme JM Starttiin osallistujia Pääkaupunkiseudulle.

Profiilisi

Opiskelet rakennusalan diplomi-insinööriksi tai insinööriksi ja uskot, että tulevaisuutesi on yhdyskuntakehittämisen parissa ja tuotantotyö sopisi sinulle. Olet sitoutunut, positiivinen ja vastuullinen henkilö, jolla on kykyä ja halua oppia ja kehittyä. Olet utelias ja viihdyt tehtävissä, joissa sinulla on mahdollisuus työskennellä korkealla ja matalalla. JM:llä viihtyminen edellyttää, että olet joukkuepelaaja mutta pystyt näkemään itsesi myös johtoasemassa tulevalla ammatillisella urallasi. Jos olet lisäksi sitä mieltä, että myönteinen asenne arkeen tuo työniloa sekä itsellesi että muille, viihdyt varmasti meillä! Pidämme myös itsestään selvänä, että jaat yhteiset arvomme, jotka ovat laatu, luotettavuus, pitkäjänteisyys, sitoutuneisuus, asiakaslähtöisyys ja tyylitaju!

Mitä tarjoamme

Haluamme tarjota hyviä uramahdollisuuksia, jotta voit tuntea ylpeyttä työurastasi. Pyrimme tähän ajattelemalla pitkäjänteisesti kaikessa, mitä teemme. Talojen, kaupunginosien ja elinympäristöjen tulee kestää ainakin 100 vuotta, minkä vuoksi vastuullisuus on vastuumme ja kunnianhimomme. Olemme ottaneet YK:n kestävän kehityksen tavoitteet osaksi toimintaamme. Tämä edellyttää erilaisia toimenpiteitä kuten sitä, että vuoteen 2030 mennessä JM:n ilmastopäästöjen tulee olla lähellä nollatasoa ja 20 % rakennustyöläisistämme tulee olla naisia.

Hakuprosessi

Olet lämpimästi tervetullut hakemaan ohjelmaan täyttämällä hakemuslomakkeemme.

Viimeinen hakupäivä on 21. helmikuuta. Kysymyksiisi ohjelmasta ja rekrytointiprosessista vastaa mielellään HR-koordinaattori Paula Palmgren osoitteessa paula.palmgren@jmoy.fi

Tervetuloa kirjoittamaan tarinaasi kanssamme!

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1413087
  • Tehtäväalue: Rakennusala
  • Työsuhde: Harjoittelu
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Uusimaa
  • Lisätietoja antaa: rekrytointi@jmoy.fi