(Poistunut julkaisusta)

Rakennusalan ammattilaisia
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.10.2018

Oletko reipas ja rivakka rakennusalan ammattilainen tai hyvällä asenteella ja oppimishalulla varustettu vasta-alkaja?


Etsimme nyt asiakkaallemme RAKENNUSTYÖNTEKIJÖITÄ erilaisiin rakennusalan työtehtäviin Tampereelle.

Työtä tehdään arkipäivisin ja kokopäiväisesti ja työn kesto on noin puoli vuotta. Kyseessä on kahden pienkerrostalon ja yhden rivitalon saaneerauksista.

Haemme maalareita, laatoittajia sekä kirvesmiehiä kyseiseen työhön.

Tärkeintä on, että suhtaudut työhön innokkaasti ja haluat tehdä parhaasi. Aikaisemmasta työkokemuksesta tai työhön sopivasta koulutuksesta on hyötyä, mutta asenne ratkaisee. Arvostamme myös itsenäistä ja oma-aloitteista otetta työhön, ahkeruutta, hyvää työn jälkeä ja luotettavuutta. Voimassa oleva työturvallisuuskortti on välttämätön.

Olisitko sinä meidän rakennusalan osaaja? Jätä tietosi oheisen linkin kautta mahdollisimman pian viimeistään 11.11.2018 ja kerro hakemuksessasi millaisista tehtävistä Sinä olisit kiinnostunut. Voit liittää mukaan CV:si. Meitä kiinnostavat myös tulevaisuuden suunnitelmasi, joten kerrothan niistäkin!. Hakemuksia käsitellään jo hakuajalla. Lisätietoja antaa henkilöstökonsultti Marjo Honkaniemi 050-3700119.

Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen: autamme rakentamaan menestystarinoita ja olemme aidosti läsnä. Kattavat työntekijäprofiilit sekä työssä tarvittavien taitojen arviointi varmistavat, että oikea osaaja ja oikea työ kohtaavat. Me Personalhusetilla teemme arjesta sujuvaa ja lunastamme lupaukset joka kerta.

Personalhuset on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys. Auktorisoidut henkilöstöpalveluyritykset ja tiedot auktorisoinnin edellytyksistä löytyvät osoitteesta http://www.hpl.fi/

Käy katsomassa meidän Hyvää työtä! -tarinoita osoitteessa www.hyvaa-tyota.fi