(Poistunut julkaisusta)

Rakennusalan ammattilaisia
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.7.2018

Kierrätysyhteiskunnan rakentaminen vaatii rutkasti työtä, onneksi satumme osaamaan sen homman - naula kerrallaan.

Meillä työskentelee 300 korjausrakentamisen ja vahinkosaneerauksen ammattilaista. Hoidamme kaikki rakennus- ja remonttipalvelut aina kalusteasennuksista perusteelliseen korjausrakentamiseen.

Haemme nyt pääkaupunkiseudun porukkaamme

RAKENNUSALAN AMMATTILAISIA

kokoaikaiseen, vakituiseen työsuhteeseen pääkaupunkiseudun ja ympäryskuntien alueelle. Tehtävässä työskentelet korjausrakennus- ja vahinkosaneeraustyömailla. Työ pitää sisällään purkutöitä, kalusteasennuksia, parketti- ja laminaattiasennuksia, tasoitus- ja maalaustöitä, laatoitustöitä sekä mattotöitä.

Etsimältämme tyypiltä löytyy vankkaa työkokemusta rakennusalalta ja sitä kautta kehittynyttä valmiutta itsenäiseen työskentelyyn. Näiden lisäksi tehtävässä tarvitaan rakennusalan koulutusta ja työturvallisuuskorttia. Vedeneristyssertifikaatti ja tulityökortti ovat iso plussa! Työssä tarvitaan lisäksi B-ajokorttia, oman auton käyttömahdollisuus on eduksi. Työskentelet asiakaslähtöisesti ja suunnitelmallisesti. Arvostat laadukasta työn jälkeä ja osallistut toiminnan kehittämiseen. Olet halukas oppimaan myös uusia asioita. Asiakaspalvelutilanteiden vuoksi tehtävässä tarvitaan Suomen kielentaitoa.

Meillä sinulla on mahdollista kehittyä vaativampiin tehtäviin ja tarjoamme monipuolisia uramahdollisuuksia. Työsuhde-etuihimme kuuluu tavallista laajempi työterveyshuolto, sairauskassa, henkilökuntakerhot sekä liikunta- ja kulttuurisetelit.

Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä, joten jätäthän hakemuksesi pikaisesti. Jos tarvitset lisätietoja tehtävästä, voit olla yhteydessä arkisin klo 7-15 Diep Truongiin p. 050 385 9949.