Rakennusalan ammattilaisia Turun seudulle
Enersense

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 10.6.2021

Kesä 2021 on aivan kulman takana ja rakennusalan ammattilaisille on enemmän tarvetta kuin koskaan. Tarve on monipuolisesti kirvesmiehille, rakennusmiehille, remonttimiehille, etuputsareille, elementtityöntekijöille, elementtiasentajille, purkutyöntekijöille, sokkelintekijöille, maalareille, sähkäreille, putkareille, jalkamiehille, konekuskeille jne. 

Yhteinen tekijä näille kaikille avoimille tehtäville on se, että kokemusta sinulla pitäisi olla alla jo sen verran, että uskallat mainostaa itseäsi ammattilaisena ja hoidat hommasi omatoimisesti. Kuvien luku onnistuu niin ikään. Työturvallisuuskortti on voimassa ja oma auto käytettävissä työmaalle liikkumista varten.

Tarjolla on jonkin verran työtä myös nuoremmille kirvesmiehille, kunhan rakennusalan perustutkinto on suoritettuna. Edellytämme hakijoilta oma-aloitteista asennetta. Reippaalla asenteella voit korvata puuttuvan työkokemuksen. Sinulla on myös mahdollisuus päästä vanhemman kirvesmiehen työpariksi oppimaan eri työvaiheita. 

Ole yhteydessä niin katsotaan yhdessä sinulle mieluinen työpaikka. Se on meidän työtämme. Pääset samalla tutustumaan Enersenseen paremmin ja kuulet tarjoamistamme henkilöstöeduista. 

TYÖTEHTÄVÄ: Rakennusalan ammattilainen
TYÖPAIKAN SIJAINTI: Turku
TYÖN KESTO: Aloitus sopimuksen mukaan. Työmaiden kestot vaihtelevat muutamasta viikosta useaan kuukauteen. Tärkein tehtävämme on löytää sinulle töitä. Se tarkoittaa, että kun yksi työmaa loppuu, niin pyritään etsimään heti seuraava. Halutaan, että viihdyt meillä pitkään. Ammattilaiset olemme voineet työllistää ympäri vuoden.

TÄHÄN TEHTÄVÄÄN EDELLYTÄMME:
-Kokemusta ja näyttöjä useamman vuoden ajalta
-Työturvallisuuskorttia
-Hyvää kuntoa
-Positiivista asennetta

MEILLÄ SAAT:
-Osaamiseesi, toiveisiisi ja TES:iin perustuvan palkan ja lisät
-Liikunta- ja kulttuuriseteleitä
-Työterveyshuollon heti ensimmäisestä työpäivästä
-Työvaatteet ja -varusteet

Hae työpaikkaa klikkaamalla linkkiä. Voit aina myös soittaa tai kirjoittaa:
-Marcus Nyman, 050 470 5775 tai marcus.nyman@enersense.com

Jos saapumisesi toimistolle on haastavaa Koronasta johtuvan poikkeustilan aikaan, niin meillä onnistuu myös etähaastattelut video- tai äänipuheluna. Myös toimistolla tapahtuvat haastattelut järjestämme niin, ettei kenenkään terveys vaarannu.

Enersense on rohkea joukko teollisuus-, energia-, rakennus- ja tietoliikennealan ammattilaisia, joiden visiona on rakentaa kestävää ja puhdasta tulevaisuutta. Meitä enersenseläisiä työskentelee jo noin 2400 monipuolisissa alan tehtävissä. Tarjoamme mielenkiintoisia työmahdollisuuksia yhdestä päivästä vuosien mittaisiin projekteihin sekä vakituisiin tehtäviin. Olemme kotimainen yritys, mutta toimimme kansainvälisesti noin 40 maassa.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot