(Poistunut julkaisusta)

Rakennusalan ammattilaisia Turun seudulle
Värväämö

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.9.2020

Syksyä kohti mennään pikkuhiljaa, mutta auringosta saadaan toivottavasti vielä tovi nauttia. Rakennusalan ammattilaisille on kuitenkin aina tarvetta ja tällä hetkellä ´tarve on monipuolisesti kirvesmiehille, rakennusmiehille, remonttimiehille, etuputsareille, elementtityöntekijöille, elementtiasentajille, purkutyöntekijöille, sokkelintekijöille, maalareille, sähkäreille, putkareille, jalkamiehille, konekuskeille jne. 

Yhteinen tekijä näille kaikille avoimille tehtäville on se, että kokemusta sinulla pitäisi olla alla jo sen verran, että uskallat mainostaa itseäsi ammattilaisena ja hoidat hommasi omatoimisesti. Kuvien luku onnistuu niin ikään. Työturvallisuuskortti on voimassa ja oma auto käytettävissä työmaalle liikkumista varten.

Tarjolla on jonkin verran työtä myös nuoremmille kirvesmiehille, kunhan rakennusalan perustutkinto on suoritettuna. Edellytämme hakijoilta oma-aloitteista asennetta. Reippaalla asenteella voit korvata puuttuvan työkokemuksen. Sinulla on myös mahdollisuus päästä vanhemman kirvesmiehen työpariksi oppimaan eri työvaiheita. 

Tule käymään toimistollamme kahvilla. Katsotaan yhdessä sinulle mieluinen työpaikka. Se on meidän työtämme. Pääset samalla tutustumaan Värväämöön paremmin ja kuulet tarjoamistamme henkilöstöeduista. 

TYÖTEHTÄVÄ: Rakennusalan ammattilainen

TYÖPAIKAN SIJAINTI: Turku

TYÖN KESTO: Aloitus sopimuksen mukaan. Työmaiden kestot vaihtelevat muutamasta viikosta useaan kuukauteen. Tärkein tehtävämme on löytää sinulle töitä. Se tarkoittaa, että kun yksi työmaa loppuu, niin pyritään etsimään heti seuraava. Halutaan, että viihdyt värväämöläisenä pitkään. Ammattilaiset olemme voineet työllistää ympäri vuoden.

TÄHÄN HOMMAAN EDELLYTÄMME:
-Kokemusta ja näyttöjä useamman vuoden ajalta
-Työturvallisuuskorttia
-Hyvää kuntoa
-Positiivista asennetta

VÄRVÄÄMÖLÄISENÄ SAAT:
-Osaamiseesi, toiveisiisi perustuvan palkan ja lisät
-Liikunta- ja kulttuuriseteleitä
-Kaikille yhteisiä, ilmaisia tapahtumia
-Etukortilla alennuksia valtakunnallisista yrityksistä
-Työterveyshuollon heti ensimmäisestä työpäivästä
-Työvaatteet ja -varusteet

Hae työpaikkaa klikkaamalla linkkiä. Voit aina myös soittaa, kirjoittaa tai tulla jutulle, niin me kerrotaan lisää ja keitetään kahvit:
-Marcus Nyman, 050 470 5775 tai marcus.nyman@varvaamo.fi

Värväämö on henkilöstöpalvelufirma, josta löydät rakennusalan ja teollisuuden työpaikat. Viime vuonna työllistimme 1000 värväämöläistä ja 100 osaajaa löysi kauttamme vakituisen työpaikan. Me halutaan, että Värväämö on maailman paras ja inhimillisin työnantaja – halutaan tuntea ihmisemme ja jeesataan aina tarvittaessa. Lue lisää: www.varvaamo.fi

Värväämö – Kovimmat duunit. Pehmeimmät arvot.