Rakennusalan ammattilaisia Tampereen työmaille!
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.9.2020

Oletko pesunkestävä, raudankova rakennusalan ammattilainen? Tahdotko liittyä alalla tunnetun, hyvämaineisen työnantajan remmiin ja päästä tekemään sinun ammattitaitoosi sopivia työtehtäviä Pirkanmaan alueella? 

Voit olla ammattitaitosi kokemuksen kautta kerännyt tai opintosi suorittanut ja sen jälkeen konkreettista kokemusta kerännyt tekijä! Ammattitaitosi voi olla joko laatoituksessa, pintakäsittelyssä, mittauksissa, betonimuoteissa, saneerauskohteiden rempoissa tai missä vain rakennusalan laajalla osaamiskirjolla. Jätä meille hakemus, kerro omasta osaamisesta ja vahvuuksistasi ja mietitään yhdessä mahdollisuuksiasi!

WorkPower on henkilöstöpalvelualalla jo miltei 20 vuotta toiminut luotettava yritys. Meidän kauttamme saat ansaitsemasi palkan pohjautuesi kokemukseesi, ammattitaitoosi ja työehtosopimukseen. Palkanmaksu on myös tarkkaa, kiitos oman palkkahallintomme. Me myös tarjoamme sinulle laadukkaat työturvallisuusvarusteet koko työsuhteesi ajaksi. Tämän lisäksi oimistollamme sinua palvelee ja tukee ammattitaitoinen rakennustiimi. Me pidämme huolta myös työntekijöidemme jaksamisesta tarjoamalla vaihtuvia, kiinnostavia työsuhde-etuja raskasta työtä tasapainoittamaan!

Toimistomme sijaitsee keskeisellä paikalla, johon pääset helposti julkisilla ja jossa olet aina tervetullut käymään. Tule pyörähtämään, niin laitetaan yhdessä työasiat kuntoon! Käytyäsi meillä juttusilla olet parhaassa tapauksessa töissä jo seuraavana päivänä!

Kysyntä on edelleen rakennusalanammattilaisille kova meillä, joten jätä hakemuksesi pikimmiten! Lisätietoja tarvittaessa antaa HR-koordinaattori Jenna Rantanen p. 040 667 9544

Avainsanat: ammattilainen, rakennusala, kokopäivätyö, Tampere, Pirkanmaa

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1386899
  • Tehtäväalue: Suunnittelu, Tekniikka, Rakennusala
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 30.9.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Pirkanmaa, Tampere