(Poistunut julkaisusta)

Rakennusalan ammattilaisia Ouluun
VMP Varamiespalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.5.2019
Toimenkuva
Etsimme Oulun talousalueelle talotekniikka-alalla toimivalle asiakkaallemme uudis-, ja saneerausrakennuskohteisiin ammattitaitoisia kirvesmiehiä, rakennusmiehiä, LVI -alan ammattilaisia sekä sähköasentajia tulevan kesäkauden sekä syksyllä 2019 alkaviin uusiin urakkakohteisiin. Asiakasyrityksemme tarjoaa monipuolisia työtehtäviä erilaisissa uudis- ja saneeraus kohteissa Oulussa. Tehtävät räätälöidään oman osaamisesi ja ammattitaidon puitteissa. Myös työn kesto ja aloitus sovitaan aina henkilökohtaisesti joustavalla sopimuksella.
Odotamme sinulta
Etsimme motivoituneita ja reippaan asenteen omaavia ammattilaisia sekä myös rakennusalalle tuoreeltaan valmistuneita tekijöitä. Halu kehittyä ja toimia monipuolisesti erilaisissa rakennustyömaakohteissa on avainsana kun haet näitä tehtäviä.
Koulutus ja työkokemus
Odotamme hakijoilta rakennusalan koulutusta ja työkokemusta sekä voimassa olevaa työturvallisuuskorttia. Muut ammattikortit katsotaan eduksi.
Muut tiedot
Mikäli kiinnostuit tehtävistä, hae näitä paikkoja 30.6.2019 mennessä www.vmp.fi sivujemme kautta. Lisääthän hakemukseen ansioluettelon liitetiedostona.
Kesto
sopimuksen mukaan
Lisätietoja
Riikka Luoma-aho, oulu@vmp.fi, 040 307 5304
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 30.06.2019 mennessä.