Rakennusalan ammattilainen
Personalhuset

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 28.10.2020

Oletko kiinnostunut rakennusalan työtehtävistä? Löytyykö sinulta alan rautaista kokemusta? Jos sinulla on asenne kohdallaan ja intoa tehdä töitä, olet etsimämme henkilö!

Haemme nyt asiakkaallemme RAKENNUSALAN AMMATTILAISTA SISÄTILOJEN REMONTOINTIIN Vaasaan.

Näissä tehtävissä teet mm. kylpyhuoneiden- ja vesivahinkojen remontointia. Asiakaspalvelu on tärkeässä roolissa, sillä kohteina on pääsääntöisesti yksityishenkilöiden asuntoja. Työtä tehdään pääsääntöisesti arkisin, saat käyttöösi työauton sekä työkalut asiakkaaltamme. Työ on aluksi vuokratyösuhde, mutta mahdollisuuksiesi mukaan sinulla on mahdollisuus siirtyä asiakkaamme omille kirjoille.

Mitä odotamme sinulta?

Sinulla tulee olla kokemusta sisätilojen remontoinnista. Rakennusalan koulutus katsotaan eduksi, mutta tärkeintä on kumminkin työkokemus. Sujuva suomen kielen taito ja B-ajokortti ovat välttämättömiä. Tärkeää on myös aikaansaava työote, positiivinen asenne, tunnollisuus ja luotettavuus.

Mitä tarjoamme sinulle?

Tarjoamme sinulle mukavan työporukan ja mahdollisuuden ammattitaidollasi vaikuttaa asiakaskohteiden uusiin ilmeisiin.

Kiinnostuitko? Täytä hakemus heti tänään oheisen linkin kautta. Voit myös soittaa suoraan henkilöstökonsultti Sofia Rönnqvistille 040 701 5252, tai laittaa sähköpostia ositteeseen: sofia.ronnqvist@personalhuset.fi

Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen. Haluamme, että onnistut työnhaussa ja viihdyt tulevassa työssäsi. Tehdään yhdessä #hyväätyötä

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1396360
  • Tehtäväalue: Rakennusala
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 30.11.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Laihia, Mustasaari, Vaasa