(Poistunut julkaisusta)

Rakennusalan ammattilainen
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.6.2020

Etsimme liiketoimintamme kasvun tueksi RAKENNUSALAN AMMATTILAISTA Etelä-Karjalaan, pääsääntöisesti Lappeenrannan ja Imatran alueelle.  

ISS:n kiinteistöjen tekniset ylläpitopalvelut tuottaa huolto-, korjaus- ja uudistamispalveluita mm. liike-, teollisuus-, kaupan-  ja julkisten alojen asiakkaillemme. Vastuullamme on yhdessä kiinteistöhuoltomme kanssa varmistaa kiinteistöjen arvon säilyminen, hyvät käyttöolosuhteet ja tehokas energiankäyttö. Rakentamisen palvelumme ulottuvat pienistä huolto- ja korjaustöistä kokonaisvaltaisiin kiinteistöpalvelusopimuksiin liittyvään urakointiin.  

ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Johdamme ihmisiä niin, että heillä on oman toimenkuvansa puitteissa taidot, motivaatio ja valta ratkaista asiakkaan ongelmat arjessa sujuvasti. Palveluissamme näkyy henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky – Power of the Human Touch.

Sinä olet, työsi laadusta ylpeä, korjausrakentamisen kokenut konkari tai vasta työuraasi aloitteleva rakennusalan ammattitutkinnon suorittanut osaaja. Työpäiväsi muodostuvat monipuolisista saneerauksista, huolto- ja korjausrakentamisen tehtävistä  sekä urakoinnista asiakkaidemme kiinteistöissä.  

Tehtävässä menestyäksesi tarvitset B-ajokortin sekä auton liikkumista varten, suomen kielen taitoa sekä oma-aloitteisuutta ja itsenäistä työotetta. Ahkera ja periksiantamaton asenne sekä luotettavuus ovat meille ehdottoman tärkeitä ominaisuuksia. Erityisosaaminen, pätevyydet ja sertifikaatit katsotaan eduksesi, joten mainitsethan näistä hakemuksessasi. 
 
Tehtävään valitulle tullaan tekemään suppea turvallisuusselvitys, joka hyväksyttynä on edellytys työsuhteelle. 

Tartu tilaisuuteen ja nappaa tästä itsellesi vakituinen kokoaikatyö loistavassa työporukassa. Tarjoamme sinulle turvallisen työympäristön lisäksi ISS Palveluiden henkilöstöedut sekä valtakunnallisesti toimivana yrityksenä erinomaiset mahdollisuudet kouluttautua ja edetä urallasi.

Hae tehtävään täyttämällä hakemuksesi oheisen linkin kautta jo tänään. Hakuaika päättyy 9.7.2020 ja työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa maanantaisin ja keskiviikkoisin klo 10-12 välillä Aarni Arminen, jonka tavoitat numerosta 050 4780 627.